Doğu Türkistan | Define işaretleri ve anlamları

Doğu Türkistan

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Katılım
9 Kasım 2012
Mesajlar
3,702
Beğeni
4,007
Puanları
113
malesef toplumsal olayları aktarabileceğimiz tarzda uygun bir platformu sitemizde bulamadım. ben de DİN KARDEŞLERİMİZİN hakkında bir paylaşımımı dini konular bölümüne açmayı uygun buldum.



JAPONYA İSLAM ALEMİNİ ÖZELLİKLE DE TÜRKİYEYİ UTANDIRDI !
TEŞEKKÜRLER JAPONYA !!
Japon Deniz Kuvvetleri, Doğu Türkistan Bayrağını Çekti !
Doğu Türkistan'a bağlı Turfan kentinde Çin ile Doğu Türkistanlılar arasında yaşanan çatışmalarda 38 (dahada çok olduğu iddia ediliyor) Uygur Türk'ünün katledilmesi Japonya'yı ayağa kaldırdı.Japon Devleti,Çin'e uyarı göndererek olayların son bulmasını istedi.Başkent Tokyo'da bayraklar yarıya indirilerek olaylar protesto edildi…
Japonya’nın başkenti Tokyo’da Doğu Türkistan’da yaşanan vahşetleri kınamak için yaklaşık 2000 kişinin katılımı ile miting düzenlendi.Doğu Türkistan için meydanlara dökülen Japonların bu tavrı,kardeşlerinin çektiği zulümlere sessiz kalan İslam ülkeleri ve Müslümanlar için de anlamlı mesajlar içeriyordu.
TOKYO’DA TÜRK BAYRAKLARIYLA ÇİN PROTESTOSU
Çin zulmünü protesto için meydanlara dökülen binlerce kişinin arasında Japon politikacılar, Japonya’da yaşayan Tibetliler, Moğolistanlılar ve Tayvanlıların da bulunması dikkat çekti. Mitingde, Japonya, Doğu Türkistan, Tibet ve Tayvan’la birlikte ‘Türk Bayrağı’ da dalgalandırıldı.
TWİTTER'DA ETİKETİ EN ÜST SIRAYI ALDI !
HESABI OLANLAR KATILMALI, ÇİN'İN ZULMÜNÜ VE BU ZULME SESSİZ KALANLARI BU ETİKETİ KULLANARAK KINAMALIYIZ !
 

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Katılım
9 Kasım 2012
Mesajlar
3,702
Beğeni
4,007
Puanları
113
zulüm gören baba, işkence gören kardeş, tecavüz edilen anne, yakılan minik bedenler, yıkılan evler, ssorun Türk olmaları değil Müslüman olmaları.
yani ayıktırmak istiiyorum görmemezlikten geldiğiniz sizin din kardeşleriniz, hani bugün sen ona sahip çıkmazsan yarın o da sana sahip çıkmayacak olan kardeşlerimizden sadece bir kısmı.

şimdi bu acı manzaraları izlemekle yetiniyoruz. gün gelir bir bakarsın ki zulum gören sensin, işkence gören kardeşin, tecavüz edilen annen, yakılan beden senin evladın, yıkılan ev senin evin, okutulmayan kitap senin Kuranı Kerim in, kıldırılmayan namaz senin farz namazın, tutturulmayan oruç senin dini vazifen olabilir. sırf bunları yapıyorsun diye çeşitli işkence görebilir, insanlık dışı dünyanın en vahşice, vandal muamelelerine maruz kalabilirsin. (bu bölümü yukarıdan itibaren bir kez daha oku!) hatta evladının eti taze ve leziz diye seni işkence edip ayıltıp, gözünün önünde evladını yemek yapabilirler!

hani belki içinizde ben kürdüm lazım ben başkayım diyeniniz ve bu yüzden sahiplenmeyeniniz vardır. bugün filistin de bir arab kardeşimizin canı yandığında nasıl biz de ortak olabiliyorsak bu çinlilerin zulumune ise gözlerimizi yumuyor, kulaklarımızı kapıyorsak, hatta dilimize iki çift laf etmiyorsak, şunu da unutmayalım.
HAKSIZLIĞA SUSAN DİLSİZ ŞEYTAN olmayalım.
 
Son düzenleme:

ankara

Güvenlik
Kullanıcı
Katılım
24 Aralık 2013
Mesajlar
2,327
Beğeni
5,973
Puanları
113
Benim yazacak çok şeyim var ancak yeri değil ustam japon lara duyarlılık ları için müteşekkür olmamız lazım sadece uygur türkü Rabia hanıma vize vermeyenleri lanetle anıyor Ankaranın her yerinde dinlenen suriyeli lere kim vize verdi ise aklımdan geçenleri yazmıyorum ALLAH Doğu Türkistanlıların yanında olsun arakanda olanlar şimdilerde yok oldular konu Türk olunca.
 

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Katılım
9 Kasım 2012
Mesajlar
3,702
Beğeni
4,007
Puanları
113


ŞU VİDEOYU BİR KEZ İZLEYİN İSTERDİM. HALA İÇİNDE İNSANLIĞI KIPIRDAMAYAN VARMIDIR.

BİLMİYORUMKİ BUNLARI GÖRENLERDE KARINCA KARARNCA BİR TEPKİ VEREMİYORLARMI??

hani karınca deyince de bir büyüğümün anlatımı aklıma geldi.
İbrahim a.s. vesselam ı ateşe atacak nemrut. mancınık hazır ateş haftalardır yanııyor. nemrut da hazırlıklar tamam. bir karınca sırtında bir su damlası ile var gücü ile ateşe doğru gidiyor. gören diğerleri hayret ve şaşkınlık ile soruyor hayırdır karınca nereye gidiyorsun bu su damlası ile, karıncanın cevabı şu oluyor. bu su ile İbrahim aleyhüsselam hazretlerinin ateşini söndürmeye gidiyorum. bir kahkaha alıyor ortamı karıncaya alaycı şekilde gülünerek deniyor ki bu su damlası ile mi o kilometrelerce uzaktan kavuran ateşi söndüreceksin.

karınca nın cevabı:BENDE BİLİYORUM BU ATEŞİ BU MİNİK SU DAMLASI İLE SÖNDÜREMEYECEĞİMİ AMA EN AZINDAN SAFIMIZ BELLİ OLSUN.

ŞİMDİ HAYDİ BAKALIM SİZLERİN DE SAFI BELLİ OLSUN, BIRAKIN ŞU ÇİN MALI KULLANMAYI, SOSYAL MEDYADA DURMAKSIZIN BU KONUYU PAYLAŞIN, BİLİNÇLERİ UYANDIRIN. GÖRMEK İSTEMEYEN KÖRLERİN GÖZÜNE GÖZÜNE SOKUN BU DURUMU Kİ AYIKSINLAR DEMİ DİN KARDEŞLERİM BENİM.
burda paylaşımlar yapmaktan sa sizler kendi sosyal hesaplarınızda paylaşımlara ağırlık verin.

VALLAHİ ARTIK BU KONUYA DUYARSIZ KALAN KİM VARSA (SOSYAL MEDYA HESABI VE TELEFONU VE KENDİSİ DE DAHİL) HEPSİNİ SONSUZA DEK HAYATIMSAN SİLİP ÇIKARACAĞIM.
 

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Katılım
9 Kasım 2012
Mesajlar
3,702
Beğeni
4,007
Puanları
113
HAYDİ ARKADAŞLAR 3-5 DAKİKANIZI ALACAK ŞU AŞAĞIDAKİ LİNKTEN DE İLK DESTEĞİMİZİ VERMMEYE BAŞLAYABİLİRİZ.

İMZA KAMPANYASINA KATILALIM SESİMİZİ DUYURALIM.



facebook da da paylaşarak arkadaşlarınızın da bu duruma kayıtsız kalmamasını sağlayınız!
 

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Katılım
9 Kasım 2012
Mesajlar
3,702
Beğeni
4,007
Puanları
113


(yukarıdaki linkten sayfayı açın ve imzalayın.) HARBİCİ

T.C. Cumhurbaşkanlığı

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi

İşkencenin Önlenmesi Avrupa Komitesi,

UNICEF Dikkatine;

Zulmün Adı Doğu Türkistan
Dünya üzerinde ki en büyük vahşetlerden birisi Doğu Türkistan’da yaşanmaktadır. Doğu Türkistan vatandaşları inançlarını yaşayamamakta, hukuksal hakları yok sayılmakta ve bunların en ağırı ise yaşama hakları ellerinden alınmaktadır. Çin Halk Cumhuriyeti etnik soykırım uygulamaktadır. Kadın, yaşlı, çocuk, bebek demeden soykırımını gizli gizli yapıyor ve bu işkencelere,cinayetlere tanıklık edip sosyal medya ile dünyaya duyurmaya çalışan Türk vatandaşları idam ile cezalandırılıyor. Türklerin çocuk doğurması yasak, hamile olan Türk kadınlarının bebekleri kürtaj ile alınıp ölmeleri sağlanıyor, hali hazırda doğmuş olanlar ise Çin devleti tarafından zorla alınıp asimile ediliyor. Doğu Türkistan halkına akıl almaz zulüm ve işkenceleri reva gören Çin, uygulamaya koyduğu nüfus planlaması projesiyle 10 milyon çocuğu anne karnında katletti. Anne karnındaki 7-8 aylık çocukları dahi gözünü kırpmadan kürtaj yaparak katleden Çinliler, mahalle aralarında parayla tuttukları Çinliler'in ihbarlarını gece gündüz takip ederek evlere baskın düzenliyor.
Şehir merkezinde tek çocuk, kırsal alanda iki çocuk politikası gibi gizli bir soykırım mücadelesinin arkasına gizlenen caniler, henüz dünyaya gözünü açmamış Müslüman Türk çocuklarından bile intikam alır gibi hareket ediyor.
Çin’ de Türkçe konuşmak yasak. Çinli çeteler Türk mahallelerinde Türk kızlarında sarkıntılık ediyor, çıkan olaylara Çin polisi müdahele etmiyor, ettiğinde de sadece Türk gençleri tutukluyorlar. Doğu Türkistanlı genç kızlar, istihdam bahanesiyle zorunlu göçe tabi tutularak, ailelerinden adeta sökülüp alınıyor. Son alarak Çin’in iç bölgelerine götürülen 500 bin genç kız, kölelere dahi reva görülmeyecek ortamlarda, karın tokluğuna çalıştırılırken, pek çoğu da zorla ahlaksız ortamlarda insanların zevk ve sefalarına sunuluyor. Karşı çıkanlar, tıpkı fotoğrafta görüldüğü gibi en ağır Çin işkencelerine maruz bırakılırken, pek çoğu bu işkencelerde hayatını kaybediyor.
Ailelerinden alınan 500 bin genç kızın yerine, hemen Çinli göçmenleri yerleştiren katil Çin, burada sürdürdüğü sinsi asimilasyon projesini uyguluyor. Doğu Türkistanlılar’ın aile geleneklerini söndürmek, neslinin artmasını ve iffetli annelerin azalmasını hedefleyen Çin, tüm dünyaya hakim kılmaya çalıştığı ekonomik gücünün altında yatan ucuz iş gücünü de bu yolla sağlamış oluyor.
Sözde ekonomik ve istihdam önlemleri adı altında gizledikleri asıl amaçlarına, dünyanın gözünü boyayıp, soysuzca katliamlarına devam eden Çin, resmi sayısı 35 milyonu geçen bir milleti tarih sahnesinden ve coğrafyadan silmeye çalışıyor.
Çinli çocuklar da dahil tüm Türkler çin işkencesine maruz kalıyor. Korkularından evlerinden çıkamayan Türklerin ise evden çıkarılması için elektrik ve suyu kesiliyor, kapıdan çıkan Türk Çin vatandaşları tarafından ölümüne dövülüyor ve belki de ölüyor. Bu olaylar bir Avrupa ülkesinde olsaydı ya da bir Avrupalı bebek veya çocuk bunları yaşasa idi Unicef, Avrupa insan hakları konseyi, Birleşmiş milletler çoktan ayağa kalkmıştı. Yaşama hakkı, konu Müslümanlar olunca devredışı kalıyor nedense! Dünya ve Avrupa; insan hakları sözleşmesi gereğince bu vahşi ülke için bir takım adımlar atabilecekken neden kör, sağır, dilsiz kalıyor. Bu vahşetin devam etmesi ve buna göz yumulması insanlığın bittiği anlamına geliyor. Derhal bir eylem planı belirlensin ve uygulamaya geçilsin.

The Republic of Turkey

Council of Europe anti-torture Committee

United Nations Security Council

UNICEF
 
Üst