1987 Senesi En Birinci Aldim Bir Make. | Define işaretleri ve anlamları

1987 Senesi En Birinci Aldim Bir Make.

ersan

Admin
Katılım
31 Mayıs 2013
Mesajlar
7,021
Beğeni
13,236
Puanları
113
Konum
Bulgaristan ,Silistre,kasabasindan
ustalarim gecenler tavanda baska bir sey ararkan benim 1 ci aldim makineyi buldum az bir eskimis ama yinefde az bir ormanda temiz ava alsin deye bir batariya aldim meraktan ve ozlemekten dolayi az bir gezmeye ciktim kim bilior nekadar ne derinlik yok ama o zamanlarda bu makine cok derin bir makinelerden biriydi ,,baginya,,denirdi ane demek bulgarca ama ozamanlar malzemeler ve sikeler toprak ustinde bulunurdu bu makine benim komsumdan hatira kaldi komsuya o zamanlar kurekcilik yapardim yasim da 15 di ozamanlar okuldan geldimi arkadaslar olkula giderdi ben ormana :D:D komsuylan kazmaya en geri de komsuyu biktirdim bana ver bu makineyi deye o kendisine bir tek tekci yine de el yapimi bir makine yaptirdi ama en buyuk derinli buyuk malzemede 30 cm toprak altini gecmezdi .
ozamanki makineylen sindiki zamanin makinelere bakilirsa nerden nereye gelindi ustalarim,.
 

BaTTaLGaZi44

Kullanıcı
Katılım
24 Ekim 2013
Mesajlar
1,248
Beğeni
2,175
Puanları
113
Konum
İstanbul - Malatya
uyle usta makinelere yaptim masraflar aklima geldimi kafam ariyor cok cesitleri gecti basimdan onustan da saten bir makineye hic inanmiyorum ve guvencim yok .
hata yapa yapa tecrube sahibi oluyor insan. bizde senin gibi degerli ustalardan az sayıda hata yapmaya özen gosterıp bılgımıze bılgı tecrube katmaya calısıyoruz.
 
Üst