3 Basamaklı merdiven ve etrafı. | Define işaretleri ve anlamları

3 Basamaklı merdiven ve etrafı.

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayın Arkadaşlar!Merdivenlerin yönü güneyden kuzeyedir.Lütfen yorumlarınız!Teşekürler!

enver

Kullanıcı
Cevap: 3 Basamaklı merdiven ve etrafı.

Bende olan bütün resimler bunlar sayın Usta arkadaşlar!İnşaALLAH buda diğer konularım gibi sizin sayenizde çok muhteşem yorumlar alırız.zannedersem bu basamaklar belli amaçlı yapılmıştır.bölge söylememe gerek yok çünkü belli :)Saygılar ve teşekürler!

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Usta Arkadaşlar!Lütfen bu basamaklara da bakarmısınız ve yorumlarınızı rica edeceğim.Teşekürler!

makedonyalı

Kullanıcı

usta bana göre merdıven olan bölumu incele merdıven kabartma gıbı geldı

ASİAVCI

Kullanıcı

gösterdiğim yerlerde boşluk bakınız...k.gelsin

enver

Kullanıcı

Yorumlarınız için teşekürler Sayın Arkadaşlar!Dediğiniz yerlere boşluk testi uygulayacağım!

FENERLi

Vip Üye

Bencede asiavcı ve kukır ustalarımızın işaretlediği yönler doğu ve batı yönleri olması gerekende öyle olmalı ayrıca merdiven olan kayada her iki tarafada yana doğru kanal görünüyor.
Diğer sağında ve solunda olanlarla uğraşmaya değmez diyecem çünkü emeğine değmeyebilir ,merdivenliden süpriz çıkabilir.
Birde seni açtığın konulardan dolayı tebrik ederim ,heleki son açtığın kaya m,,,, konunda nereye baksan o kadar çoktu ki .Yalnız resmi kazı izni verilmiyor .Birde söylemeden duramayacağım süpriz olanı makbuldür .

KAÇAK "Yasak Kelime" YAPMAYALIM YAPANLARI UYARALIM RESMİ "Yasak Kelime" YAPALIM

enver

Kullanıcı

Bencede asiavcı ve kukır ustalarımızın işaretlediği yönler doğu ve batı yönleri olması gerekende öyle olmalı ayrıca merdiven olan kayada her iki tarafada yana doğru kanal görünüyor.
Diğer sağında ve solunda olanlarla uğraşmaya değmez diyecem çünkü emeğine değmeyebilir ,merdivenliden süpriz çıkabilir.
Birde seni açtığın konulardan dolayı tebrik ederim ,heleki son açtığın kaya m,,,, konunda nereye baksan o kadar çoktu ki .Yalnız resmi kazı izni verilmiyor .Birde söylemeden duramayacağım süpriz olanı makbuldür .

KAÇAK "Yasak Kelime" YAPMAYALIM YAPANLARI UYARALIM RESMİ "Yasak Kelime" YAPALIM
Sayın arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekürler!Kare(Kukır)usta dediğiniz yerlere gitiğimde bakacağım.diğer arkadaşların da .Fenerli yorumunuz için teşekürler.yanlız yorumunuzdaki son 2 satırı lütfen açıklarmısınız yada yorumlarmısınız?benim bütün konularımda bakılacak yerler var tabiki.diğer konularda da yazmışımdır belki imkanlarım fazla olmadığı için büyük ve zor olanlarını yavaşça yapacağım diye.çalışmak için işçi arkadaşlarım vardır tabiki.cihaza da gelince çubukları pek iyi kulanamadığım için hala alışmış değilim onun için sonuç yok.cihaz ise makrosonar yada jeosonar 3D var bende.yanlız sadece 12mt tarayan cihaz çalışıyor.diğerleri ise bozuk.onunla sadece açıkçası boşluk için güveniyorum .metala ise pek güvendiğim yok.metal için bakır telleri kulanıyorum.ama yinede bir sonuca varamadık.kısmet ne zamana ise.inşaALLAH sayenizde kısmetse ulaşırım sayın usta arkadaşlar!Fenerli usta siz bana bildiğiniz yerleri söyleyin .izine gelince onu ben haletmeye çalışırım usta.Saygılar ve teşekürler!

KANAS_USTA

Vip Üye

sevgılı enver
konularını tam arzu edılen sekılde acamaya detaylı fotolar atmaya, detaylı acıklamalara yer vermeye basladın hem bunun ıcın hemde essız goz zevkı sundugun ıcın tesekkur ederım.

3 basamaktan olusan merdıvenler tam bu doga da ve cevresınde serpıntı bu tur tasların altında mezar verır,
yanı kaya altı mezarlar bu gızemle saklanmıstır...

Üst Alt