üncelıklen rabbim versın kı buyukluğun hürmetine ve ashabı resulunun hürmetine hepınıze saglık güzelık afıyet nasıp eylesın ve sizlere ahıret guununde hz muhammedin şefetınden mahrum bırakmasın burda hutameylen ilgili acılan konuyu okudum hemen hemen herkes benım hocaylan yaşadığımın yanı hutamenın benım gozumdekı benım beynımdekı profılın aynısını yazmış bende bundan 1,5 yıl unce söz konusu cıhaz ıcın 7 bin tl verdın borc edıpte verıdm konusmamız anlaşmamız 15 gün içerisinde cihazzım gelecektı am a1,5 yıl oldu gelmedı parayıo verıdkten 4 ay sonra ufak bır leptop ve ıcıne duydulan bağlanabılen yanı uzaydakjı maden uydusuna bağlanna bır program ve bır gbr alicisi verdıı bana cok basıt bırşey geldı aldım kullandım bır işe yaradığı yok neyse gelduım adanaya gerı verıdm paranı vereyım dedı o zaman beyenmedıysen bende hocam sıkısıksanız önemlı deyıl sonra verırısınız oda tamam dedıı ben memelekete gelınce bır ıkı ay sonra parayı ısteyınce yollamadı benı faceden sıldı msnden sılmış unu yuzunden ailemlen kavga etıtm abemlen tartıştım ve ve evlenelı 7 ay olmuştu eşimın kolundakı son kalan ıkıtane bılezıyını una verıdm şimdı ne olaşıyorum nede paramı alabılıytorum yardımlrınızı beklıyorum