Antalya’da 20 Ton Altın Heyecanı! Mahalleye Giriş Çıkış Kapatıldı... | Define işaretleri ve anlamları

Antalya’da 20 Ton Altın Heyecanı! Mahalleye Giriş Çıkış Kapatıldı...

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Antalya’da 20 ton altın heyecanı! Mahalleye giriş çıkış kapatıldı...
’nın turizm cenneti İlçesi’nde jandarmaya giden bir ihbar ilçede hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Konuyla ilgili 4 kişi gözaltına alınırken, jandarma bölgeyi mahalle sakinlerinin haricinde giriş ve çıkışa kapattı.

define kazısı yapılan bir alanda 20 ton bulunduğu edildi. İddia üzerine İl Kültür Turizm Müdürlüğü yetkilileri özel bir heyeti bölgeye göndererek araştırma yapmaya başladı.
Savcılığının talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri 4 kişiyi gözaltına aldı. Bölgede yapılan ilk incelemenin ardından iş makinelerinin yardımıyla kazı ve arama çalışması başlatıldı. Geniş güvenlik önlemi alarak mahalle girişinde kontrol noktası oluşturan , bölgeye mahalle sakinleri harici giriş ve çıkışı kapattı.

GÖNDERİLDİ
İsminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili muhabirine şu bilgileri verdi: “İhbar jandarmaya gitmiş. Bunun üzerine kaçak kazı yapılan alanda inceleme başlatıldı. Özel bir kamera ile yapılan ilk tespitlerde olabileceği düşünülen nesneler tespit edilmiş. Ancak inceleme sürüyor.

”'VALİMİZ AÇIKLAMA YAPAR'
Konuyla ilgili ilk açıklamayı yapan Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, “Şu anda heyecan yaratacak bir durum yok. Biz bu tür ihbarları zaman alıyoruz. Gerekli olursa Sayın Valimiz açıklama yapacaktır. Akşama kadar konunun ne olduğu belli olacak. Şimdiden heyecan yaratmaya gerek yok. Süreci takip ediyoruz” dedi.

MÜZE MÜDÜRÜ İHBARI DOĞRULADI
Antalya Müzesi Müdürü Mustafa Demirel, ihbar üzerine bölgeye ekip gönderildiğini doğrulayarak, “Arkadaşlarımız inceleme için Kemer’e gitti. Jandarma ve KOM Şube de yerinde ama net bir konu şuan için yok. Araştırıyoruz” dedi.Antalya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Kemer’de 20 ton külçe altın bulunduğu iddiası ile ilgili Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun yazılı açıklama yapacağını bildirdi.

'KISA SÜRE İÇERİSİNDE HER ŞEY ORTAYA ÇIKAR'
Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nevzat Çevik, Kemer’de külçe altın bulunduğu iddialarının araştırıldığını belirterek, “Müzeden arkadaşlarımız ihbar yapılan bölgede kazı çalışmalarını sürdürüyor. Kazı tamamlanmadan ne olduğunu söylemek mümkün değil. Kısa süre içerisinde her şey ortaya çıkar” diye konuştu.

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Eğer giriş çıkışlar tutulmuş ise gerçeklik payı vardır diye düşünüyorum umarım öyledir...

Antalya Valisi’nden güldüren altın paylaşımı
Salim UZUN/HÜRRİYET
29 Aralık 2016 - 12:38Son Güncelleme : 29 Aralık 2016 - 12:41
’nın Kemer İlçesi’nde 20 ton külçe bulunduğu iddiası ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Antalya Valisi , hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.
5864d996c03c0e35386815c4.jpg

PAYLAŞ
  • hesabından bir mağara içinde çekilmiş külçe altın fotoğrafı ile “Hayaller altın, gerçekler alçı” mesajı paylaştı.

: BİZE ALTIN DEMİŞLERDİ

İl Kültür ve Müdürü İbrahim Acar, resmi açıklamanın Valilik makamı tarafından yapılacağı belirtirken, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kazıyı belediye ekiplerimiz yapıyordu. İlk aşamada bize de altın bulunduğu söylendi. Ancak durumu bilmiyorum” dedi. Süreçle ilgili hala net bir yanıt yok.

C01R7foXEAE4_PA.jpg:small

Hayaller altın,gerçekler alçı:))

Son düzenleme:

wolf_52

Kullanıcı
son durum medyaya düşen haber, üç kağıt işi olduğu yönünde alçıkülçe halinde döküp yaldız boyayla boyamışlar, fillim fırıldak işi anlyacağınız...hep söylerim ve genne söylüyorum, kimse gördüğne itbar etmesin bu define işinde, kendiniz çıkarmadığınız bir ürüne inanmayın yemin billah ederler kanmayın, çok ocaklar söndü bu dolandırcılara kanıpda, devletimiz güçlüdür gereken değeri veriyorlar eski ,si gibi değil artık son sözüm budur DEVLETİM ÇOK YAŞA......

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Haklısınız dostlar yerden göğe kadar adamlarda öyle bir cesaret varki insan hayretler içinde kalıyor bu tarz dolandırıcılıklar mutlaka bazı mahluklar tarafından yapılır yapılmasınada devletimiz bu işe yeltenenleri anasından doğduğuna bin pişman etmeli etmeliki hiç bir uyanık aklından bile geçiremesin.. öyle birkaç sene yatar çıkarım havasında olmayacak kale zındanları gibi çürümeye terk edilecek...

A21MEDLi

Admin
bu külçeler yaklaşık 1 ay önce facede define grubunun biirinde yayınlanmıştı o görüntüde külçelerin üzerinde toz toprak şekliyle yayınlanmıştı,yayınlıyanda bi çubukçuydu ben ilk gördüğümde herhalde çubukçu başka bir görseli kendi çıkarmış gibi piyasaya sunuyor diye düşündüm.
belki @ASİAVCII ı usta bu dediğimi görmüş olabilir..

Üst Alt