Ben Ustayım Diyen Içeri Girsin Abiler.(tavuk Mu?) | Define işaretleri ve anlamları

HaciAbi

Kullanıcı
Katılım
27 Mart 2018
Mesajlar
6
Beğeni
9
Puanları
3
Yaş
33
ALLAH İÇİN ÜŞENMEDEN OKUYUN. YERİ ANLAYIN DİYE DETAYLI ANLATTIM.
Selamun aleyküm abiler kardeşler. İyisinizdir inşaAllah. Direk mevzuya giriş yapıyorum. Birgün yine almışım elime drone, dürbün, çubuk, alet edevat çıkmışım yer arıyorum. Milletin anlattıkları yerlerden daha iyi olan kendi yerimizdir her zaman. Neyse, bir akarsu var bayağı uzun. onun yanına indim su yolunu yol bayu takip ederek işaret veyahut üzerinde işçilik olan herhangi bir emare arıyordum. akarsu yolunu şöyle tarif ederim. ortada bir akarsu düşünün sol tarafı yüksek bir toprak tepelik. sağ tarafı ise 40-60 metre arası yükseklikte dimdik yamaç. halatla bile çıkılmaz yani. tepeliğin üstüne çıktım oradaki taşları incelemek için sonra bi vaktım tepelikte 30-50 metre aralıklarla bir sürü yerler kazılmış. her yerde yerin 2-3 metre aldın bir sürü örme duvarlar tuğlalar ve tuğlalı horosanlar dolu, bir sürü var. Bayağı çalışma yapmışlar. Belliki oralarda eskiden evler varmış. Düşündüm dedim ki burada bir yerleşim varsa bu adamlar ölülerini yemiyorsa eğer mutlaka bir yere koyacaklar yada gömecekler. Etrafı analiz ettim mezar olmaya müsait hiçbir yer yok. sonra kendi kendime empati yaptım dedim ki eğer ben gavur olsam şu karşı kayalıklara mezarımı yaptırırdım. ulaşması çok çok çok zor hemde çok kalifiye bir yerde. sonra aldım elime dürbünü suyun öteki tarafında yani suyun diğer dibinde olan 40-60 metre yüksekliğinde binlerce metrekarelik ağaçlık ve kayalık alanı santim santim gözle taramaya başladım. baktığım yerlere tekrar tekrar defalarca baktım gözden bişi kaçmasın diye. sonrasında dürbün ile dikkatimi çeken birşey oldu. uzaktan görünen bir şehil vardı o kayalıklarda. ne olduğunu anlamadım ama normalde olacak görülecek birşey değildi. tam detaylı anlayabilmek için 4 k çekim yaparak drone uçurdum ve gördüğüm şeyin dibine kadar uçurdum. gördüğüm şey yerden 30 metre yükseklikte kayanın üzerindeydi. tırmanmak mümkün değil. oraya ulaşabilmek için mutlaka dağın arkasından çıkmak gerekiyor. sonra zirveden aşağıa ip ile 15 metre dik yamaçtan hafifçene inmek gerek. ama gördüğü şeyin üzerinde bulunduğu kaya o dik yamaçta bir insanın rahatlıkla durabileceği ve istedği işareti bir yere çizebileceği. kazı çalışması yapıp bişiler gömebileceği bir yer. asıl mevzu oraya ulaşmak yani. gördüğümü benzettiğim şeyi ise ayakları olmayan Tek TAVUK-CİVCİV-KUŞ ve tavuğun altında tavuk ayağına benzer bir çatal veya ermeni işaretlerinde 1 adım anlamına gelen çatallı Y işareti. şimdi ben çektiğim fotoğrafları ve çektiğim videoyu atıyorum. sizce bu doğalmıdır bana bir akıl verin. boş bir işmidir doğal değilse nedir neye benzer değecek birşeymidir. maddi problemim zaman problemem ekip ve ekipman problemim yok her türlü full+full'üm Allah'ın c.c. izniyle.
buyrun bakın abilerim kardeşlerim. işkembeden atacaklar ALLAH RIZASI İÇİN YAZMASIN. mantık yürüten veya bildiği olan yazsın.
Bu fotolar bahsetiğim yapıların olduğu tepeden çekildi. fotoğrafı çektiğim tepe ile fotoğrafını çektiğim kayalıkların arasında akarsu nehir var.
Dış görünüş. (Drone ile çekildi):
VDyj5P.jpg

Uzaktan durbün ile çekimler;
oVzJP7.jpg

YAKINLAŞTIRILMIŞ RESİMLER
Bz9jmD.jpg

BELİRTMEK İÇİN ÇİZDİKLERİM
lZzA2E.jpg

Drone ile çekilmiş Video. (HD izleyin lütfen)

Verdiği bilgilerle sonuca ulaştığım kişiye mutlaka çıkacak birşey varsa ona mutlaka ama mutlaka pay veririm bilginiz olsun. Müslümanın sözü sözdür.
 

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Katılım
22 Mart 2012
Mesajlar
9,453
Beğeni
16,737
Puanları
113
Konum
İstanbul
konuyu güzel anlatmışsın. fakat resimler yetersiz. evet işcilik var denilecek netlik ve yakınlıkda değil. kayanın yapısı böyle güzel bir işaret yapmaya uygun değil gibi. drone çekimine gelince, bahsettiğin Y gibi bir figir var gibi, ama gibi. yakın olmadığı için anlamak zor. diyelimki var Y . oraya gitmen gerekecek, mahsen veya mağara gibi bir oluşum olsa gerek.
 

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Forum Düzeni
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Katılım
12 Haziran 2012
Mesajlar
11,018
Beğeni
20,950
Puanları
426
Konum
Malatya
Bu büyüklükte olan tavuğun
Aynı kayada büyük yumurtası olur
Değerlidir
Bu yumurtanın üstünde işaretler olur
 

esrarengiz2828

Kullanıcı
Katılım
12 Mart 2016
Mesajlar
3,241
Beğeni
6,237
Puanları
113
Konum
nicopolis
ben tavuğa hiç benzetemedim açıkcası catlaklar benzer gibi işçilik net görünmeli ama bu çeşit bi çekim yaptığın için anlatımın için seni tebrik ediyorum ve araştırmalarını bu şekilde sürdürmeni tavsiye ederim işçiliği net gör bu imkanla bişey bulacağına inanıyorum mağra olsun çıkılmayacak tepeler olsun gidilmeyecek yerelere bu şekilde ulaşabilirsiniz zaman kaybetmeden tasarruf yapmış olursunuz burayla uğraşma ama daha güzel yerler bulacağına eminim saygu vede sevgilerle
 

Kader25

Admin
Katılım
13 Nisan 2016
Mesajlar
3,664
Beğeni
13,059
Puanları
113
Yaş
54
Konum
Konya-Kırıkkale
Kardasim,
Bircok tavuk ve kus isareti gordum.
Lakin hicbirisi bu kadar yukseklikte degildi.
İfade ettigi mana bakimindan da bu yukseklik bence uygun degil.
Resme, elimdeki telefonu uzaklastirip baktigimda net sekilde kusa benziyor.
Lakin bunun bir benzetme oldugunu dusunuyorum. Kayalara geriden bakisda bu sekilde yanilmalarin olmasi normal.
 
Üst