Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
artık görsel olarak bakıyorum bu resimlere çünkü hayvanın cinsini bil bilmiyorum
bu yüzden ilgilenmeyi düşünmüyorum ...
sizlerin yorumlarına göre kararımı kesinlştireceğim...
ve birde üstte hayvanın yüzünü düşünürsek sol tarta arkada oturak gibi açılmış yerinde bir şifresi olmalı. orayı da net gösteren bir açıdan resmi varmı?
burda hayvanmı ne olabılırkılerle ılgılenmecen bunu yapan kışi malını nereye koymuştur dıye kafa yoracan
maşallah fotolardada boylarınızı görür olduk kım kımdır ögrendık bayagı yolda görsek tanırız artık
,,çiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaHayırlı Ramazanlarçiçek sanaSayın ustam Oturdugunuz Yerden İnin Bastıgınız Yer Şüpheli, Ayrıca Resimde Görülen Üç Yönede Bakış Mevcut, Merkezdesiniz Lütfen Çevre Resimlerini Ekleyiniz.çiçek sanaçiçek sanaçiçek sana,,
artık görsel olarak bakıyorum bu resimlere çünkü hayvanın cinsini bil bilmiyorum
bu yüzden ilgilenmeyi düşünmüyorum ...
sizlerin yorumlarına göre kararımı kesinlştireceğim.
Sayın kayınçom bence burada kafa tası veya hayvan figürü olarak düşündüğümüz resim tek parça olarak düşünülmemiş kafa tası olarak ele alırsak kaya iki parça olup resmin sağ tarafındaki kabartma elgibi görünüp altındaki ağız yapısına bakılır ise bir domuzu andırmakta ve üstüne çıkıp yakalamış olarak gördüm bu arada iftarda cağ kebabı üzerine tatlı kadayıf dolması hazımı kolaylaştırması için caşırda iyi olur .göz kırp