Büyük bir kuş, sizler ne dersiniz? | Define işaretleri ve anlamları

Büyük bir kuş, sizler ne dersiniz?

bestami31

Kullanıcı
Burayı yaylada keşfettim arkadaşlar, dev gibi bişe ve o kadar da güzel, çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim, haa tek resim şimdilik hava sıcaktı yukarıya çıkmak istemedim tekrar gideceğim o zaman daha güzel resimler çekerim inşallah vegörüşlerinizi bekliyorum, hepinize sevgiler saygılar bizden

Ekli dosyalar

• IMG_0007.jpeg
    IMG_0007.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 39

TRUVA

USTA
Admin
Ön tarafi vadi. Vadinin karsisinda bu kusun baktigi yerde kapali bir magara var. Karsiya bak bunun ustunden. Nere bakiyorsa. Kartal yada sahin oraya git

nik

USTA
Admin
Burayı yaylada keşfettim arkadaşlar, dev gibi bişe ve o kadar da güzel, çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim, haa tek resim şimdilik hava sıcaktı yukarıya çıkmak istemedim tekrar gideceğim o zaman daha güzel resimler çekerim inşallah vegörüşlerinizi bekliyorum, hepinizesevgiler.

ustam bu kuş uçmuyor kasaya benziyor etrafını özelikle ön tarafıni çubuk,dedektör tut .
Gözliri varsa baktığı yerde olma ihtimalı yüksek

nik

USTA
Admin
Burayı yaylada keşfettim arkadaşlar, dev gibi bişe ve o kadar da güzel, çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim, haa tek resim şimdilik hava sıcaktı yukarıya çıkmak istemedim tekrar gideceğim o zaman daha güzel resimler çekerim inşallah vegörüşlerinizi bekliyorum, hepinize sevgiler saygılar bizden
G

Ekli dosyalar

• IMG_0007.jpeg
    IMG_0007.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 21

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Uçuş pozisyonda ise baktığı yer konmak üzereyse kendisi veya çok yakın çevresi araştırılmalı

bestami31

Kullanıcı
Uçuş pozisyonda ise baktığı yer konmak üzereyse kendisi veya çok yakın çevresi araştırılmalı
Konmuş ve rahat bir duruşu var üstadım, zirvede yeri ve kuşun arkasında büyük bir bina kalıntısı var taş duvar hala duruyor toprak seviyesinde tabii kilise olabilirmi? İlginize çok teşekkürler

bestami31

Kullanıcı
Ön tarafi vadi. Vadinin karsisinda bu kusun baktigi yerde kapali bir magara var. Karsiya bak bunun ustunden. Nere bakiyorsa. Kartal yada sahin oraya git
Çok teşekkür ediyorum usta, vadi resim çektiğim tarafta kalıyor yani baktığı yer vadiye paralel , vadi den bir ırmak akıyor, o zaman mağara arayalım çevrede tavsiyeniz değil mi? İlginize çok teşekkür ediyorum

SiyahBeyaz

Super Moderatör
Kuşun alt tarafı Keskin ama sonradan biraz meyilli dereye iniyor mu ? Böyleyse ama oda alttan tünelle kuşa doğru.
İkinci olarak kuşun sırt kısmı ya 2 kademe daha Çıkıcak yada 2 farklı Kaya kümesi denk gelicek, Sizin işiniz ikincide. Bir işiniz daha var oda kuşun yapıldığı kayada...

Üst Alt