buyrun kabartma yılan | Define işaretleri ve anlamları

buyrun kabartma yılan

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
aşağıya tek resmini ekleyebiliyorum malesef şu an için elimde tek resim var. ve çok net değil biliyorum ama bu kabartma yılan için yorum ve düşüncelerinizi duymak isterim. merak ettiğiniz detaylar olursa sorularınızı beklerim. saygılar.

Son düzenleme:

ufuk14

Kullanıcı
Cevap: kabartma yılan

kararsız kalmış.geri dönüyo.temiz resim olsa daha iyi olur.saygılar

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Cevap: kabartma yılan

kararsız kalmış.geri dönüyo.temiz resim olsa daha iyi olur.saygılar

haklısınız ustam net resim olsa çok daha anlaşılır olacağı kesin lakin elimde başka resmi şu an yok. resim bir dostuma aittir. saygılar bizden size. sağolun

kroscu

Kullanıcı
Cevap: buyrun kabartma yılan

kayanın yanında durduk ve kıble ve güney kısma döndüğümüzde arazi yükselerek bir tepeyemi çıkıyor. bu tepeye yakın yığma ve sağ ilersinde düz alanda kilise varmı.arkadaşına sorarmısın .işaretin ön tarafından geçen patika yol doğu tarafında 10 ila15 metre de biraz daha geniş yolamı katılıyor

sondurak

Kullanıcı

aşağıya tek resmini ekleyebiliyorum malesef şu an için elimde tek resim var. ve çok net değil biliyorum ama bu kabartma yılan için yorum ve düşüncelerinizi duymak isterim. merak ettiğiniz detaylar olursa sorularınızı beklerim. saygılar.

,,Sayın Harbici Merhaba,, Resimde Tamamı Görünmüyor Ama Kuyruk Bitimde Bakılması gereken Yer Kapak gibi görünüyor. :p..Hayırlı Olması Temennisiyle...:p..Saygılar..;)..silah?..........Şaşmaz......

sondurak

Kullanıcı

,,Sayın Harbici Merhaba,, Net görüntü Olmamasına Ragmen Yer 10,, Numara Yılan 2,Adet Aralarında Baglantı Oluşturan Canlılar Var Beyaz görünen Balık Ve Yılan Yavrusu Olabilir. Ayrıca Ön alt Tarafında Ters,V, Görünmektedir. Ek Olarak Kartal Veya Benzeri Hayvancık Başı Bulunmaktadır. Net Olarak görülmektedir...
,,Mezarı Altında Olabilir. Not..Burayla Ciddi anlamda İlgilenirseniz,, Taze Resimlerle Tabiki Daha Net Konuşulur...:p...Saygılar...:p...;)...

Son düzenleme:

FENERLi

Vip Üye

Harbici kardeşim güzel işaret,güzel değerli 7 si var ama yanında benide götürmen lazım,,

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

Harbici kardeşim güzel işaret,güzel değerli 7 si var ama yanında benide götürmen lazım,,

ustam sağolun. bu sizinde yakından tanıdığınız bir kardeşimize ait yerdir. kendisi şu an evinde bilgisayar olmadığından benden yardım istedi. ben ekledim. inşallah üzerinde muvaffak olunacak bişeyse seve seve gideriz tabiki ustam. yanlız bize km olarak uzaktadır. doğu karadeniz in başlarından bir alan.

Safkan

Kullanıcı

ustam sağolun. bu sizinde yakından tanıdığınız bir kardeşimize ait yerdir. kendisi şu an evinde bilgisayar olmadığından benden yardım istedi. ben ekledim. inşallah üzerinde muvaffak olunacak bişeyse seve seve gideriz tabiki ustam. yanlız bize km olarak uzaktadır. doğu karadeniz in başlarından bir alan.

Sizin arkadasınızsa benimde akrabam olur benide goturun. :D:D

Cıkmaz sokaga neden cıkmaz derler HARBİCİ ustam.

lefter

Kullanıcı

bu yılan karamürselde mi eğer ordaysa az ilersinde kayanın üzerinde duvar varmı yıkılmış olabilir öyleyse beni bul... :)

Üst Alt