Canlı yılan | Define işaretleri ve anlamları

Canlı yılan

Sarp.

Kullanıcı
cümleten selamun Aleykum bir sorum olacak arkadaşlar dört yildan beri uğraştım bir kaya var bu kayada oyma. V işareti .kanal işareti ayrıca oyma içinde küçük haç var son bir ay içinde buraya ne zaman gidersem canlı bir yılan hep aynı yerde karsima çıkıyor kıvrılmış yatıyor nedir bu durum.
yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim .

Sarp.

Kullanıcı
Aleyküm Selam
Korumalı alandır, her seferinde karşınıza çıktığına göre.
Okuma yapan birisiyle beraber gitmenizde yarar var.
Abdestsiz alana gitmeyin.
Kader ustam abdest almadan bu yere gitmiyorum işin ilginç yanı beni görüyor ben onu görüyorum kıvrılmış yatıyor yaklaşınca yanına sakin sakin gidiyor.

Sarp.

Kullanıcı
Yer hakkında hiç kimseye hiçbir detay vs verme. Sadece yerin ve etrafının bitkilerle ağaç vs görselini ekle bi bakalım nedir ne değildir. Bitki toprağın altını anlatır.
Roni ustam bu bitkiden sadece burda belirli bir yerde var bu bitkiyide ilgimi çektiği için resimlemistim her zaman gidebildiğin bir yer değil gidince istediğiniz bitki. ağaç ve kaya görselleri eklerim

Ekli dosyalar

• 1000043106.jpg
    1000043106.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 9
  • 1000043104.jpg
    1000043104.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 9
  • 1000043105.jpg
    1000043105.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 9

Roni

USTA - KÂŞİF
Admin
Roni ustam bu bitkiden sadece burda belirli bir yerde var bu bitkiyide ilgimi çektiği için resimlemistim her zaman gidebildiğin bir yer değil gidince istediğiniz bitki. ağaç ve kaya görselleri eklerim

Bu beyaz çiçek açmış olan bitkiyi herhangi bir yerinden kopardığınızda süt akıyor mu?
Bitkiyi çok yakından tanıyorum ama ismini bir türlü anımsayamadım. Siz çevreyi net görsellerle sunuma çevirin

Sarp.

Kullanıcı
Bu beyaz çiçek açmış olan bitkiyi herhangi bir yerinden kopardığınızda süt akıyor mu?
Bitkiyi çok yakından tanıyorum ama ismini bir türlü anımsayamadım. Siz çevreyi net görsellerle sunuma çevirin
Roni ustam çalışıyorum ancak hafta sonu gidebilirim inş ALLAH gidince çiçeği koparıp bakacağım görselini ekleyeceğim

Üst Alt