Cennet için... | Define işaretleri ve anlamları

Cennet için...

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin

Cennet için...

Bu dünya gezegeninde tesettüre girdiğimden bu yana ertelenen,tesettüre uygun olmadığı için kimisi de abes kaçtığı için veya tesettür kelimesi ve tanımıyla yanyana konmadığı için yapamadıklarım var Allah'ım..
Cennete ertelediklerim derim bunlara..budur avuntum..içim böyle durgunlaşır ve sakinleşir..
Coşkuma kaptırmamak için kendimi ''Cennette Alası vardır''diyerek ertelenler yaşanmayanlar var..

Bolca resim ekledim bu nimetine dair Rabbim..en çok bu nimetini özlüyorum dünya gezegeninde..en çok buna hasret kalıyorum..
Yüzmeyi çok seven denizden çıkmayan biri olarak özlemim çok büyük olsa da..denize her gidişimde çevrede hiç kimse olmasa da sırf birileri aniden çıkagelir diye girmediğim anlarımı bilirsin Rabbim..
Sırf bu sebepten ne olur Cennetine al beni..
Güneşine uzanamadığım,sıcaklığı beni zaman zaman korkuttuğu için affet beni..asla pişmanlık değil bu asla..
Ertelenen güzelliklerim bunlar..Senin güzelliklerin Ya Rab..

Yağmurda ıslanmayı özledim bir de..gönlümce ıslanmayı çok istiyorum..Kıyafetlerim üzerime yapışıp hatlarım meydana çıkacak diye üstümden çok içimin ter döktüğü bir andır yağmurda kalmak veya yağmura tutulmak..doya doya ıslanmayı da Cennette nasip et Ya Rab..

Saçlarımın rüzgara kapılıp rüzgarın ensemden geçişini özledim..ellerimi kollarımı parmaklarımı açıp her yerimden geçmesini özledim..

Giymek nasip olmadı..müsait bir zaman olduğunda ise ben artık giyemem dedim Allah'ım..ne olur dünyada giyemediğim gelinliği Cennetinde hazır et Ya Rab..

Güzelliklerin eşsizdir..bu dünyada aklımın alamadıklarının fazlasını hatta en akıl almazları hazır etmişsin..Cenneti hazır ettiğinde Cebrail aleyhisselam'ı çağırıp Cenneti göstererek onu dahi şaşırtmıştın..sonra Cennete ulaşmak için etrafına koyduklarını yani zorlukları sıralayarak bir daha göstermişsin..
Cebrail:Ya Rabbi korkarım ki Cennete kimse giremeyecek demiş..

Ardından Cehennemi yaratmışsın yine Cebrail aleyhisselam'ı çağırıp gösterince Cebrail:Ya Rab buna herkes girecektir demiştir..

Rabbim Sen muhafaza et..elimizi çektiklerimizden uzaklaştır kalbimizi..gözlerimizi bağlayan düğümlerin sayısını azalt..
Gaflet uykularına yatırma yüreğimizi..
Sabrımızı artır..
Tut bizi Ya Rabbi..Sen tutmazsan..hiç bir güç kurtaramaz bizi..

Amin..

FENERLi

Vip Üye
Cevap: Cennet için...

Rabbim Sen muhafaza et..elimizi çektiklerimizden uzaklaştır kalbimizi..gözlerimizi bağlayan düğümlerin sayısını azalt..
Sabrımızı artır..
Tut bizi Ya Rabbi..Sen tutmazsan..hiç bir güç kurtaramaz bizi..

AMİN AMİN

Teşekkürler ustam eline sağlık ayrıca resimi'de çok beğendim.

walkman

Kullanıcı

Amin
"Rabbim Sen muhafaza et ki; doğru yoldan saptırmayalım.
Elimizi çektiklerimizden uzaklaştır ki; haramlara ve hakkımız olmayana uzanmayalım.
Kalbimizi senin aşkın ve sevginle doldur ki; başka birşeye ihtiyaç duymayalım.
Gözlerimizi senin nurunla aydınlat ki; başka bir yöne bakmayalım.
Gaflet uykularına yatırma yüreğimizi ki; her an seninle olup sana kulluk edelim.
Sabrımızı artır ki; bizi yolumuzdan ayırmak isteyenlere ve kötülük yapmak isteyenlere karşı Peygamberimiz (sav.) gibi sabırlı olup Efendimizin yolundan yürüyelim"

Amin

Ustam harika konular açıp gönlümüzü meşk ediyorsunuz.Allah razı olsun

Son düzenleme:

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

allah c.c razı olsun ustam
Sabrımızı artır..