Çubuklar ve Ek bir Sistem | Define işaretleri ve anlamları

Çubuklar ve Ek bir Sistem

El-Ensari

Kullanıcı
Değerli Ustalarım, Abilerim, Kardeşlerim!
Malumunuz çocuklarla Toprak altındaki metal veya boşluğu ararken, sinyalleri uzaktan algılıyoruz ancak , oluşan enerji girdaplarından dolayı hedefe bir türlü varamıyoruz.
Bu sıkıntıları aşmak için ek bir sistem üzerinde çalışmaya karar verdim.
Ancak sizin gibi değerli ustaların yanında, kendi tecrübelerim çok yetersiz ve fizik konusunda çok cahilim
İnaniyorum ki tecrübeleriniz ve katkılarınız ile
Bu yolda mesafe katedeceğiz inşallah.

Bu sistemin hangi amaca hizmet edeceğini öğrenmek için, karşılaştığım sıkıntının ne olduğu konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var.

Sanırım şu kadarında hemfikiriz: yerin altındaki metaller yer çekimine tepki verdiği için, metalin etrafında gizemli girdaplar oluşuyor.
Ve çubuklarımız gelip bu girdaplara takılıyor.
Şimdi ,
Toprak altında ki metale "hedef" diyelim.
Sorular:
1. Soru: Hedeften uzaktayken çubukların algıladığı şey, hedefin etrafında oluşan girdaplar mıdır, yoksa hedefin merkezindeki bir enerji midir?

2. Soru: hedefin kendi merkezindeki ve etrafında oluşturduğu girdaplarda ki enerjinin adı Fizikte nedir?
Mesela elektromanyetik dalgalar mıdır?

* EN ÖNEMLİ SORU İSE 3.Soru: yapacağımız ek bir sistem ile birlikte çubukların , girdapları aşıp hedefi noktalayabilmesi için, yapacağımız bu ek sistemin amacı ne olmalı?
Mesela Toprak altındaki metalin yerçekimine verdiği tepkiyi artırmalı mı, yoksa azaltmalı mı?
Yoksa başka bir yöne mi itmeli?
* Yoksa yapacağımız bu ek sistem yeni bir manyetik alan oluşturarak, metalin enerjisini kısmen veya tamamen kendine mi çekmeli?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum saygılarımla.
@_Trakyalı_ @Kader25 @bornovalı @ARGE
@A21MEDLi ... Ve sitedeki bütün değerli ustalarım.

Son düzenleme:

A21MEDLi

Admin
Eyvallah ustam
Kullandığım sistemi elektronik Bileşenden yaptım tabi çubuğuda sisteme entegre ettim.anlayacağın sadece çubuk değil.
Elimde Frekanslı alan taramada var fakat onda çok çok yanıldım her yanılgının ardından Testlere başvurdum sorun yok.
Alantaramanın Oda verdiği Toprağı ıslatıp 220 volt elektrik verdim.(Minareller dağılsın diye) Yine yanıldım.
İşin içinde bilmediğim mevzuların olduğunu düşündüm.
Elimde bir ana kart vardı Aynı parçadan 10 dan fazla vardı bunları tek tek üşenmeden denedim 1 inden güzel tepkiler alınca Ona yoğunlaştım.sistemi onun üzerine kurdum.
Böylelikle Düşmanımı tanıdım
ilacını bulunca Dost olduk. :)
Ustam sendeki Sadece çubuk olduğu için
Çubuğun hakkında ne desem havada kalır.

Son düzenleme:

El-Ensari

Kullanıcı
Eyvallah ustam
Kullandığım sistemi elektronik Bileşenden yaptım tabi çubuğuda sisteme entegre ettim.anlayacağın sadece çubuk değil.
Elimde Frekanslı alan taramada var fakat onda çok çok yanıldım her yanılgının ardından Testlere başvurdum sorun yok.
Alantaramanın Oda verdiği Toprağı ıslatıp 220 volt elektrik verdim.(Minareller dağılsın diye) Yine yanıldım.
İşin içinde bilmediğim mevzuların olduğunu düşündüm.
Elimde bir ana kart vardı Aynı parçadan 10 dan fazla vardı bunları tek tek üşenmeden denedim 1 inden güzel tepkiler alınca Ona yoğunlaştım.sistemi onun üzerine kurdum.
Böylelikle Düşmanımı tanıdım
ilacını bulunca Dost olduk. :)
Ustam sendeki Sadece çubuk olduğu için
Çubuğun hakkında ne desem havada kalır.
Eyvallah

Üst Alt