denize bakan devasa deve! | Define işaretleri ve anlamları
  • Hoş Geldin Ya Şehr-î Ramazan

denize bakan devasa deve!

Kervan07

Vip Üye
yorumlara göre bende açıklama yapacam... ustalarımın yorumunu çok merak ediyorum:)

devenin sırtından görünüm

devemiz güney batıya bakıyor

ersan

Vip Üye
Cevap: denize bakan devasa deve!

(alkış)(alkış)(alkış)ahhh kervano7 usta bu yerleri gurdumu canim gidiyor vala ustam tam ,,cenetin ,,ortasindasin ,,(alkış)(alkış)(alkış)

kervan usta bu yerde o noktaladim yerde bir bosluk sesi dinle putun isaretler oda isareti oyulmus yari cattlar bir yerin va alta da kucuk bir oyman

Son düzenleme:

fanti

Kullanıcı

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

kervan usta deve kervanın baş aktörü olduğundan benzetme ihtimalinizi yükseltmiş, ama illa deve diyorsanız binin sırtına sizi götürebiliyorsa götürsün deniz aşırı başka ülkelere, işin şakası bir yana kervan usta deve işareti patikanın üstünde olmalıdır ve doğuya veya batıya kale yerine gider, kale yeri bir deve bağırtan rampasını çıkınca düzlüktedir, bu rampa devenin boynunun şifresidir, deveyle kalenin mesafesi 2000 metre de olabilir, deve nin çok yakınında çıkma bir su olacak, bu suyun özüde olabilir, vs vs vs ben şu ana kadar iki deve işaretini canlı canlı görmüş fizibilitesini yapmışımdır, devenin en küçük parası 150 kğ gelir çünkü taşıma kapasitesi en az bu ağırlıktır, çökmüş bir deve arıyorum boynunda üçgen muskası olacak, hoşça kalın

Kervan07

Vip Üye

kervan usta deve kervanın baş aktörü olduğundan benzetme ihtimalinizi yükseltmiş, ama illa deve diyorsanız binin sırtına sizi götürebiliyorsa götürsün deniz aşırı başka ülkelere, işin şakası bir yana kervan usta deve işareti patikanın üstünde olmalıdır ve doğuya veya batıya kale yerine gider, kale yeri bir deve bağırtan rampasını çıkınca düzlüktedir, bu rampa devenin boynunun şifresidir, deveyle kalenin mesafesi 2000 metre de olabilir, deve nin çok yakınında çıkma bir su olacak, bu suyun özüde olabilir, vs vs vs ben şu ana kadar iki deve işaretini canlı canlı görmüş fizibilitesini yapmışımdır, devenin en küçük parası 150 kğ gelir çünkü taşıma kapasitesi en az bu ağırlıktır, çökmüş bir deve arıyorum boynunda üçgen muskası olacak, hoşça kalın

yorum için çok teşekkür ederim değirmenci ustam.
size şunu söylemek istiyorum; bu devenin arkasındaki görmüş olduğun otellerin inşaatında çalışan arkadaşlar ile bizzat görüştüm.söylediklerine göre kepçelerin çalısmasında çil çil sarıların havada uçuştuğunu görmüşler. kepçe her aldığı toprağı komyanlara boşaltırken sarılarında döküldüğüne şahit olmuşlar.bunun yanında heykeller ve diğer tarihi eserlerde cabası:)

bir çok zemin altı oda açmışlar..yani tarihi katletmişler. kimilerine göre ise, bu otelleri sırf define bulmak için inşaa ettikleri söyleniyor...

ersan

Vip Üye

merhaba degirmenci usta devenin okadar buyuk yuku vardini bilmiyordum ,,benim de bir devem var ayak duruyor birde iki beli tam ortasinda 1 sm buyuklunde bir murc var tam bakti yerde guneyde 150 mt kadar var cok anik kervan yolu gecermis yine guneyinde kaliyor 300-350 mt arasi bir kaynak var yaz gunu kuruyor kis gunu su geliyor o kaynan guney bati tarafinda 30 mt kadar bir yerde cok buyuk yasli bir ceviz var bu devede bukadar yuku varmidir ,,ama bilesinki benim devenin buyuklu 18 sm yukseklide 12 sm

Üst Alt