dev yılan kaya! | Define işaretleri ve anlamları
  • Hoş Geldin Ya Şehr-î Ramazan

dev yılan kaya!

Kervan07

Vip Üye
sevgili ustalarım yine aynı bölgeden,kartal kayanın yanındaki yılan kaya dikkat cekiyor!
bu kayanın kendisindemi yoksa baktığı yerdemi araştırma yapılmalı?

teşekkürler saygılar:)

8500yandan.jpg

9237IMG_4840.jpg

4991IMG_4836.jpg

1902IMG_4837.jpg

3288alt_tarafi.jpg

1697alt_zemin.jpg

531arkasindaki_kaya.jpg

9844arkasindaki_kaya1.jpg

7420IMG_4837.jpg

4228kayanin_ustu1.jpg

2791kayanin_ustu_2.jpg

2784yaklasik_baktigi_yer.jpg

5524yilanli_kaya.jpg

Son düzenleme:

TRUVA

USTA
Admin
Cevap: dev yılan kaya!

Kayanın üzerindeki yarıkları çevredeki tümsek arazi ve arasındaki kuru vadilere uyarla uyacakmı? kartal ve yılşan dediğin kayaların olduğu yerde mezarı olabilir.yalnız sivri burnunun baktığı yönde dere çatalı içinde tek kaya yığma yada çakıllı bir yer görüyorsanız oraya yoğunlaşın.birde su kaynağı varsa kaynağı es geçme. suyu ve havayı gören bir yer neresi ise oraya doğru hedefin.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

MALUM ŞAHIS SİZİN KÖYDE KARŞIDAKİ MEZARLARI GÖZETLERKEN YAKALANDI. asayiş berkemal :D

bu çizdiğim yer önemli ! ben tam çizimi yüze benzetemedim aslında kaya hali daha çok suret. ben çizemedim o ayrı :D lakin o kayada sana çok mesaj var sen git bi incele.

6626kervannn.jpg

Son düzenleme:

Kervan07

Vip Üye

harbici ustam cizimin dogrudur, o kayada suret var biliyorum ama bu suret tam karsiya bakiyor ve baktigi yer bayaa bi uzak tepe! ama yilanin baktigi yerdeki kayalar dogal degil! orasini mutlaka arastiracagim.

bu yilanli kayanin arkasindaki kayalarin yuzeyini incelersen bayagi bi isaret var gibi yada horosanli yer varmi?

selamlar saygilar:)

Kervan07

Vip Üye

Kayanın üzerindeki yarıkları çevredeki tümsek arazi ve arasındaki kuru vadilere uyarla uyacakmı? kartal ve yılşan dediğin kayaların olduğu yerde mezarı olabilir.yalnız sivri burnunun baktığı yönde dere çatalı içinde tek kaya yığma yada çakıllı bir yer görüyorsanız oraya yoğunlaşın.birde su kaynağı varsa kaynağı es geçme. suyu ve havayı gören bir yer neresi ise oraya doğru hedefin.

tesekkurler ustam:)

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

kendim tecrübe etmedim ama sitemizin güzide ustalarından METİN ustadan duydum.

kendisi bu kırmızılıklar olan kayaların bir çeşit horasan harcından yapılma ihtimali olduğundan ve bu kayaların bu rengi soğan yada soğan zarı gibi bişey sebebi ile aldığını söylemişti. bu sebeple o surete benzeyen kayaya ve çevresine dikkat ile bak demiştim zaten (benimki bir tahnmin. belki hediye belki müjde belki yön belki harita orası sana ne verir bilmem ama kesin bir şey verir) göz kırp

Üst Alt