Esselamünaleyküm,

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
çok değerli arkadaşlarım,
YÜCE RABBİMize şükürler olsun ki,biz acizleri islamla şereflendirdi. habibine ümmet eyledi.
yorumlarımızda çok arkadaşımızın ALLAH IN İSMİYLE bir üye arkadaşına niyaz da ve temennide bulunduğunu görüyoruz. bu durum ziyadesiyle memnuniyet vermekte.
yalnız bu konu da beni rahatsız eden bir durumu sizlere sunmayı uygun ve gerekli görüyorum.
YÜCE RABBİM izin ismi geçen her yorumu görmekten nasıl mutlu oluyorsam,o ellerin sahibini gönlüme sığdırmak istiyorsam;
ALLAH lafzının küçük harfle yazılmasından bir o kadar da üzüntü duyuyorum. gördüğüm konularda emin olunuz hep düzeltmeye çalışıyorum. belki dikkat edenleriniz olmuştur.
kainatı ve içindeki canlı cansız her şeyi HALİK İSMİYLE yaratan,BİZLERİ SAYISIZ NİMETLERE kavuşturan ,yediğimiz her lokmayı ,içtiğimiz bir yudum suyu ,aldığımız her nefesi bizlere bahşeden YÜCE RABBİMİZ e ve onun güzel isimlerine biraz daha duyarlı olabilsek çok daha güzel ve kulluğa yakışan bir tutum göstermiş olacağımızı söylemek istiyorum. bu davranışımızı asla bir kasıt olarak görmüyorum.sadece imanlı gönüllere bir tavsiye ediyorum.
ne mutlu O nun sevgisiyle dolu gönüllere,
ne mutlu O nun ismini zikreden dillere,
ne mutlu O nun ismini yazan ellere.
ALLAH ın selamı , rahmeti ve bereketi üzerinize olsun inşaallah.

MAVRAN

Vip Üye
Aleykümselam Sevgili Abim ! Muhteşem bir tespit ve ikaz. İnanın şahsım olarak bu yaklaşım üzere oldum, ancak farkında olmadan aynı hadayı benimde yaptığımı üzülerek gördüm. Sevgili Abim ve Ustalarım Kardeşlerim ve arkadaşlarım. Sizden isteğim lütfen bu konuda hatamı gördüğünüzde beni uyarın yapacağınız uyar belki bu hataya Düşmekten beni alacaktır. Nasıl ki bir damla su taşa vura vura bir kanal açmışsa, bende de bir düzelme yapar ümidiyle sizden rica ediyorum.
Abim Yapmış olduğunuz bu uyarı ve İkaz için Teşekkür eder bundan böyle daha dikkatli olmaya çalışacağım. ALLAH RAZI OLSUN.

TEVFiK

Vip Üye
Aleykümselam Sevgili Abim ! Muhteşem bir tespit ve ikaz. İnanın şahsım olarak bu yaklaşım üzere oldum, ancak farkında olmadan aynı hadayı benimde yaptığımı üzülerek gördüm. Sevgili Abim ve Ustalarım Kardeşlerim ve arkadaşlarım. Sizden isteğim lütfen bu konuda hatamı gördüğünüzde beni uyarın yapacağınız uyar belki bu hataya Düşmekten beni alacaktır. Nasıl ki bir damla su taşa vura vura bir kanal açmışsa, bende de bir düzelme yapar ümidiyle sizden rica ediyorum.
Abim Yapmış olduğunuz bu uyarı ve İkaz için Teşekkür eder bundan böyle daha dikkatli olmaya çalışacağım. ALLAH RAZI OLSUN.
S.a. Bende dikkatli olayım

ikizceli

Kullanıcı
ALLAH razı olsun ,MAVRAN , TEVFİK ve WOLF 52 ustalarım.
anlayışınıza ve ilginize gönülden teşekkür ediyorum.
bir arkadaşımızın bile ismini büyük harfle yazma saygısını gösteren sevgi dolu gönüller,elbette,
yüce YARADAN ına karşı çok daha duyarlı olacak ,ihmal etmeyecektir inşaallah.

TEVFiK

Vip Üye
ALLAH razı olsun ,MAVRAN , TEVFİK ve WOLF 52 ustalarım.
anlayışınıza ve ilginize gönülden teşekkür ediyorum.
bir arkadaşımızın bile ismini büyük harfle yazma saygısını gösteren sevgi dolu gönüller,elbette,
yüce YARADAN ına karşı çok daha duyarlı olacak ,ihmal etmeyecektir inşaallah.
S.a. evet Sayın Ustam Kesinlikle.Saygılarımla.

ikizceli

Kullanıcı
estağ
Çok yerinde bir tespit hocam ALLAH cc. razı olsun inşAllah kasıt olması mümkün değil elbette dikkatsizlikten kaynaklanıyor mutlaka bende şimdi şüpheye düştüm acaba bende yapmış olabilirmiyim diye :(
estağfirullah hocam sizde hiç vukuu bulduğuna şahit olmadım. bir arkadaşım üzerine alınırsa üzülürüm. acele yazmaktan veya çeşitli nedenlerden olabilir.
ALLAH kelamını zikreden ,mutlaka en güzel bir amel işliyor ve hepimizde severiz. inanıyorum ki bu yazımızı okuyan değerli dostlarımız daha duyarlı davranacaktır.
bizlerinde küçükte olsa kutsallarımız adına ,insanlık adına bir eksiğimiz olursa uyarmanızı şüphesiz bekleriz.

acer

Kullanıcı
ikizceli ustam senin ne muradın varsa ALLAH hayırlısını versin.çoktadır bende de takıntı olmuştu .ALLAH IN İSMİNİDE küçükmü yazacaz diye.genelde baş harfi büyük yazmaya özen gösterdim .İNŞALLAH bundan sonra abilerim ve kardeslerim özen gösterir.ALLAH cümlemizin işini kolay eylesin.AMİN

Üst Alt