Merhabalar görsellerle alakalı fikirlerinizi alabilirmiyim 

İnananın bu dediklerinize yeterli bilgiye sahip olmadığım için net birşey söylemem doğru olmayacaktır. Bir çok alan var bu şekilde elimde görsel olarak çektiğim ama nasıl yol izlenir nasıl yapılır hiç bir fikrim yok. Desteğe ihtiyacım var.Yorumdan önce sorularımıza cevap alalım ki anlatım doğru halde nakledilsin.
1- Bu noktalarda etrafındaki ana kaya bozulmadan duran menengiç ağacı var mı?
2- Bir kaç kaya parçasınının olduğu yerde güney veya güney doğu istikametine bakar halde hafif eğilimli hendeği olan ve ucunda alıç ağacı olan nokta var mı?
3- Görseldeki 1 ve 3 nolu görselin dereye suya sırt mesafesi nedir? Derenin kuru olması önemli değil. Selametle![]()
Dediğim unsurlar eşleşiyorsa alan ne kadar yüzeysel olarak geniş olursa olsun alınan donelerle daralır. Size bahsettiğim bitkileri tanıyor musunuz? Şayet tanımıyorsanız googleye yazarak araştırıp bi göz atın derim. Bizlerde ona göre elimizden geleni yapıp izleyeceğiniz yolu açıklığa kavuşturalım.İnananın bu dediklerinize yeterli bilgiye sahip olmadığım için net birşey söylemem doğru olmayacaktır. Bir çok alan var bu şekilde elimde görsel olarak çektiğim ama nasıl yol izlenir nasıl yapılır hiç bir fikrim yok. Desteğe ihtiyacım var.![]()
Dediğim unsurlar eşleşiyorsa alan ne kadar yüzeysel olarak geniş olursa olsun alınan donelerle daralır. Size bahsettiğim bitkileri tanıyor musunuz? Şayet tanımıyorsanız googleye yazarak araştırıp bi göz atın derim. Bizlerde ona göre elimizden geleni yapıp izleyeceğiniz yolu açıklığa kavuşturalım.
@Necat. ustam mesajı görünce ilgili bitki konusunu paylaşacaktır.
Ustam merhaba deveyle alakalı görselleri iletiyorum.Yorumdan önce sorularımıza cevap alalım ki anlatım doğru halde nakledilsin.
1- Bu noktalarda etrafındaki ana kaya bozulmadan duran menengiç ağacı var mı?
2- Bir kaç kaya parçasınının olduğu yerde güney veya güney doğu istikametine bakar halde hafif eğilimli hendeği olan ve ucunda alıç ağacı olan nokta var mı?
3- Görseldeki 1 ve 3 nolu görselin dereye suya sırt mesafesi nedir? Derenin kuru olması önemli değil. Selametle![]()
Çok teşekkür ediyorumSondan 3-4 resim bakmanız gereken ilk noktadır. Devenin baktığı istikamette düz kaya bir diğer noktanız. Devenin arkası istikameti rampa inişi kaya hediye noktası
Tarih araştırılmaya deyer bir şeydir yani bilgi edinmek geçmişi araştırmak o alana ait az yada çok bilgiye sahip olmak hem kültürel hem bilgisel olarak güzeldir şimdi senin alana gelince zaten ustaların bir çoğu gerekeni söylemiş söylenen şeylerin üstüne eklene bilecek pek fazla bir durum yok bence ama fikir düşünce her zaman ayrı ayrı deyerlendirilip bir araya toplanır orta yolda devam edilir benim fikrime gelince ustanın dediyi gibi öncelikle o devenin baktığı alanda dikkatini çeken her bölge ile ilgilen müjde aşaması için devenin altı sağı solu zarar vermeden cihaz gezdir alan güzel gerçekten güzel acemice deyil ustaca bi işçilik yap burda yani yaptım olmadı gezdim baktım yok diyerek deyil burda bir şeyler bulcam diyerek çabani yoğunlaştır inan bismillah de gerisini Allaha bırak nasip kısmet işi ama alan ile ilgilenMerhabalar görsellerle alakalı fikirlerinizi alabilirmiyim![]()