Fil Şeklinde Kaya Ve Işaretleri | Define işaretleri ve anlamları

Fil Şeklinde Kaya Ve Işaretleri

kadir104

Kullanıcı
IFO< buyuk fil şeklindeki kayanın üzerinde bu yazı var.kayanın yarısı uçurumda ve yan tarafinda 3 adet düz taş var bitanesinde kare şekiller ve yukardaki yazı var diyerinde papatya şekli var diyerinde 6 adet delikvar .filin üstünde o arazideki derelerin şekilleri var. Aşaya indiğimizde delikli bi taşvar ve üzerinde güneş şekli var delikden bakıldığında filin uçürumda kalan kısminın altında biyer gözüküyor faka biz oraya çekiçle vurduk bişey olmadı bana biraz yardim edin ustalar

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
@kadir104 Kardeşim sitemize hoş geldiniz anlattığınız bulgular önemli kaya mezar ve mahszenlerine ait bulgulardır buraya tekrar gidin ve mıntıkayı figürleri şüphe çeken çekmeyen ne varsa bol bol resimleyin ve konunuza ekleyin ustalarımız değerlendirsinler burası çok önemli emeğinize değer kolay gelsin...

wolf_52

Kullanıcı
açılı,resim ve bilgi olmadan yorum yapmak afaki olur, saygılarım la...

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
@kadir104 kardeşim
Başlığı konuya uygun olacak şekilde düzenledim
ve konunuzu Fotoğrafsız define işaretleri bölümüne taşıdım.
Forum kuralları gereği konu başlıkları konuyla ilgili olmalıdır. Lütfen, acil, yardim gibi başlıklar kullanılmamalıdır.
Konunuzu fotoğraflar la desteklerseniz elimizden gelen yardımı esirgemeyeceğimizi bilmenizi isterim.
Selametle

Üst Alt