merhaba,
siteyi kullanma kılavuzu kısaca linklerdedir.
DefineMekanı sitede konu nasıl açılır !
www.definemekani.com
DefineMekanı sitede fotoğraf nasıl düzenlenir !
www.definemekani.com
DefineMekanı imza ayarları - signature
www.definemekani.com
DefineMekanı üye avatar ekleme nasıl yapılır ?
DefineMekanı özel mesajlar nasıl silinir ?
www.definemekani.com
DefineMekanı kullanıcı etiketleme
www.definemekani.com
DefineMekanı özel mesaj nasıl yollanır ?
www.definemekani.com
DefineMekanı konuyu veya mesajı düzenleme
www.definemekani.com
DefineMekanı konu ve mesajlarım
www.definemekani.com
DefineMekanı Konu içinde alıntı yapımı
Tapatalk ile foruma konu açmak resimli anlatım
Bir süre hizmet dışı…
Definemekani.com mobil kullanım kolaylığı
Hazırlanıyor…
Definemekani.com mobil tarayıcıdan foruma resim yükleme anlatımı
Gece ve gündüz temaya nasıl geçilir anlatımı
bu özellik değişiklik gösterebilir. mekanımız temalarında zaman zaman değişiklikler yapılmaktadır.
siteyi kullanma kılavuzu kısaca linklerdedir.
DefineMekanı sitede konu nasıl açılır !
sitede konu nasıl açılır !
merhaba, foruma yeni başlayan arkadaşlarımız için konu nasıl açılır kısaca anlatmaya çalıştık, iyi forumlar. en son işlem, Yeni Konu Aç işlemidir. Not: konunuz resimsiz ise, resim yükleme işlemi başlatılmaz, sadece konu veya yorum yazılıp konuyu oluştur demeliyiz. videolu anlatım Biz...

DefineMekanı sitede fotoğraf nasıl düzenlenir !
resim düzenleme anlatım
Arkadaşlar merhaba, Fotoğraflı bir konu açmak istiyorsunuz fakat fotoğraflarınızın boyutu 2mb den yüksek.(2mb den yüksek boyutlu fotoğrafların sitemize yüklenmesi uygun değildir. bu sebeple yüksek boyutlu fotoğraflarınızı düzenlemeniz için bir düzenleme getirdik ve forum dışı extra bir buton...

DefineMekanı imza ayarları - signature
xenforo imza ayarları - signature
selamunaleykum, merhaba arkadaşlar, imza ayarlarınızı resimde görünen şekli ile yapabilirsiniz.

DefineMekanı üye avatar ekleme nasıl yapılır ?
DefineMekanı özel mesajlar nasıl silinir ?
xenforo özel mesajlar nasıl silinir ?
selamunaleykum, arkadaşlar özel mesajlarınızı resimdeki sıralamaya uyarak silebilirsiniz. gelecek mesajları yoksay dedikten sonra aynı başlık ile size yanıt dönemezler. ben mesajı sileyim,ama karşı taraf sonra cevap yazsın derseniz,gelecek mesajları kabul et secenegi ile silme işlemi yapılmalı.

DefineMekanı kullanıcı etiketleme
xenforo kullanıcı etiketleme
selamunaleykum, arkadaşlar merhaba, yeni bir konu açarken veya herhangi bir konuya mesaj yazarken, şu kişide benim konumu görsün benim mesajımı görsün demek isterseniz ! @ bu işareti yapıp yanına kimin görmesini istiyorsanız yazabilirsiniz. örnek ; @denemedefineci bildiri geldi.

DefineMekanı özel mesaj nasıl yollanır ?
xenforo özel mesaj nasıl yollanır ?
selamunaleykum, arkadaşlar merhaba, herhangi bir kullanıcıya özel mesaj yollamak için,kime mesaj yollanacaksa o üyenin profil resmine veya nick inin üzerine tıklanır,konuşmayı başlat denir,başlık ve içerik yazılıp konuşmayı başlat denir.

DefineMekanı konuyu veya mesajı düzenleme
xenforo konuyu veya mesajı düzenleme
selamunaleykum herhangi bir konu açtığımızda veya mesaj yazdıgımızda,yazdıgımız iletiyi düzenleme süresi 30 dakikadır. nasıl düzenleneceği resimde, 01:51

DefineMekanı konu ve mesajlarım
xenforo konu ve mesajlarım
selamunaleykum, forumda açmış olduğunuz konu ve yazmış oldugunz tüm cevaplara ulaşmak için resimdeki sırayı takip ediniz.

DefineMekanı Konu içinde alıntı yapımı
Tapatalk ile foruma konu açmak resimli anlatım
Bir süre hizmet dışı…
Definemekani.com mobil kullanım kolaylığı
Hazırlanıyor…
Definemekani.com mobil tarayıcıdan foruma resim yükleme anlatımı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Gece ve gündüz temaya nasıl geçilir anlatımı
bu özellik değişiklik gösterebilir. mekanımız temalarında zaman zaman değişiklikler yapılmaktadır.
Moderatör tarafında düzenlendi: