Markası nedir hangi seriustam bu makinayı bulmak için 12 adat makina aldım hepsini tek tek denedim ama vaz geçmedim .
tek marka tek model ve imalatı yok şu an 2000 yılında hatalı üretilen ve hemen durdurulan fotağraf makinası nı şanş üzerine
bir tırcıdan aldım benzinlikte .oda bizim trakyada çorba içmeye gittim otabana bir tırcı arkadaşım beni çekermisin dedi tırın önünde eşime göndercem dedi makinayı verdi bana ben çektim tır şöferini resme baktım adamın kafasında 1 tl çıktı bende saşırdım tırcıda bir daha çektim aynı paranın ay yıldızını gördüm büyütünce tırcıyı 5 metre ileri git çekeyim dedim ve çektim temiz çıktı .makinayı tırçıya verdim ama benim kafa o ilk resimlerde takılı kaldı çorba içerken tırcıya o makinayı sat bana dedim tamam dedi anlaştık ben makinayı aldım .
tırçı gidince biz aynı yerde resim çektik yine 1 tl çıktı gittik dedektörü aldık baktık makina ötüyo benzinciden izin aldık 25 cm de 1 tl çıktı ve sonra yeniden resim cektik tertemiz birşey çıkmadı . tamam dedik biz makinayı bulduk ve denemelere başladık .durum bu