google maps define haritası yaptı

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Google Maps’te ‘define haritaları’ içeriği koyarak korsan hazinesi avı başlattığını duyurdu.

Bununla yetinmeyen Google, ardından profesyonel dalgıç ve uzmanlarla hazırladığı ikinci bir video yayımladı. Videoda, Hint Okyanusu’nda sualtı çekimleri yapan Google Maps ekibi, bir sandık içinde 18’inci yüzyılda ölen korsan William "Captain" Kidd’in hazinesinin yerini gösteren haritalar buluyor.

Bu haritalardan yola çıkara başlatılan ‘Define Haritaları’ uygulaması, kullanıcıları haritalardaki kodları deşifre ederek dünyanın dört bir yanındaki gizli hazineleri bulmaya teşvik ediyor.

Define Haritaları, Google Maps’e girildiği anda sol aşağıda beliriyor ve kullanıcıları oyuna davet ediyor.

defne.png

FENERLi

Vip Üye
Cevap: google maps define haritası yaptı

Evet ben biraz kullandım ama yalnızca köylerdeki ana cadde üzerinden çekilerek yapılmış kareleri bakmıştım,paylaşım için teşekkürler bozkurt ustam gözünden hiç bir yenilik kaçmıyor.

MURATS44

Kullanıcı

Millete iş çıkarıyorlar :) bu bölgelerde birşok insan bunların peşine düşecektir. Ayrıca google nerden biliyor definelerin yerlerini. canları sıkılmış heralde :)

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni

arastirdim bu is bugune ozelmis :)

cassabalee

Kullanıcı

hiç denemedim sadece denizaltında olan hazinelerin yerlerinimi veriyor ?

Üst Alt