Güneş mı acaba?Kaya ve etrafındaki işaretler! | Define işaretleri ve anlamları

Güneş mı acaba?Kaya ve etrafındaki işaretler!

enver

Kullanıcı

enver

Kullanıcı
Cevap: Güneş mı acaba?Kaya ve etrafındaki işaretler!

Selamun Aleykum Sayın Usta Arkadaşlar!baktığı yön doğudur.güneşe beğenzeyen yere boşluk için bakılmıştır .yani boş değildi.Lütfen yorumlarınız !(Bu işaretler eskiden çektiğim resimlerin devamı.)

Son düzenleme:

enver

Kullanıcı

oskar

Kullanıcı

s.a
üç murç izinin olduğu göbekli resim ,bana göre mk.na testi yap, oda yoksa tuzruhu yani kezzapla deneme yap horasan mı diye, çünkü taştaki kazıntı yerden yakılmış gibi gözüküyor.

enver

Kullanıcı

Yorumunuz için teşekürler oscar usta!

enver

Kullanıcı

Aleykum Selam ASİAVCI Usta!yorumunuz için teşekürler!murc izleri hangilerdir bu kayada ?nasıl anlaşılır ve de ne anlama geliyorlar sayın arkadaşlar?burda ki güneşin anlamı varmı?ve de yanında anahtara beğenzeyen işaretin anlamı varmı ?Saygılar ve teşekürler!kusura bakmayınız kaya iyi temizlenmemiş.Saygılar!

Son düzenleme:

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayın Arkadaşlar!Lütfen arkadaşlar burda bakılacak ve söylenecek daha bir sürü şeyler olması lazım diye düşünüyorum.kayayı kontrol etmişimdir usta arkadaşlar!boşluk testi sonuç vermedi.kayanın etrafındaki ve üstündeki işaretlerin bir anlamı olması lazım diye düşünüyorum.!bu işaretler çok eskiden kalmadır.sonuca ulaşmış olsaydım zaten sizinle paylaşacaktım arkadalşlar sonuçlarını.amaç hem paylaşmak hemde yeni işaretlerin çözümünü öğrenmektir sayın usta arkadaşlar!Saygılar ve teşekürler!

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum!Bozkurt usta Kanas_Usta Tatlarlı Usta Cantar Usta A21Medli Usta Fakir_Baba Usta Kakavanchi Usta Harbici Usta ve diğer usta arkadaşlar.Size sonsuz meinnetarım yorumlarınızdan dolayı.lütfen bu konuyla ilgili yorumlarınızı rica edeceğim.bu yere henüz gitmiş değilim.sizden aldığım yorumları zaten gitiğimde teker teker bakıp yaptığım işlerle ilgili sizi tabiki gelişmelerle haberdar edeceğim.bu konuda da yeni işaretler var.Kusura bakmayın ve Saygılar ve Teşekürler!

Son düzenleme:
Üst Alt