Hüzünlü Bir Veda

byroom

Kullanıcı
ikizceli
..hepimizin arzu ettiği bir ortam da bu olmalı. davranışlarımızda ,kırıcı,öteleyici,küçültücü ,bencilce davranış vb.i bir durum yerine ,sahiplenme ve kucaklama birinci öncelik olarak görülür. gözümüzden kaçan bir durum olursa,lütfen bizimle paylaşınız.
bu mekan benim değil bizim diyenlerindir.(beğendim)(beğendim)
Hayırlı geceler ustalarım Sizlerden birçok şey öğrendim herşeyden önce karşılıksız bilgi paylaşımını.Ne güzel söylemiş Eli öpülesice ustamız İKİZCELİ...BU MEKAN BENİM DEĞİL BİZİM DİYENLERİNDİR.Amam ustalarım öyle değilmiş işte.Bir konu hakkında admin arkadaşlardan yardım istedim öncelikle Allah razı olsun ilgilendiler.Daha sonra sözde kalmasın dedim sorunumu tekrar hatırlattım.Hatırlatmamın üzerine bana verilen cevap senin hakkında yönetimle konuşulacak ve yüklemelerine ve resimlerine yorum yapılmayacak cevabını aldım.Hiç beklemediğim bir cevaptı ama olsun yinede eyvallah dedim geçtim.Ustamızda yönetime bilgi vermeden yönetime ben söyleyeyim dedim.Bu güne kadar ne hak yedim nede hakkımı yedirdim bu konuda da ustama buradan sesleniyorum her ne kadar sizin gözünüzde haksız olsamda olayım bu işe gönül vermişiz hakkımızı yedirmeyiz ustam...! Buradan üzerimizde emeği olan ustalarımızın haklarını helal etmesi dileğiyle Hayırlı geceler diliyorum...Saygılarımla BYROOM...

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
@byroom ustam
Başta şunu söyliyeyim
Hakkım helal olsun ama
@ikizceli abimize hak verip
Sonrada yönetime kızıp
Daha doğrusu yönetimden birine kızıp gideceğinizi açıklıyorsun
Mekan senin ise gitme dostum
Derdini anlat
Kim haklı kim haksız bilinsin
Haksız olan özür diler
Yaptığı hatayı telafi etmeye çalışır

Mevzuyu biliyorum
Bunu anlatmak veya
Toparlamak bana düşmez diye düşünüyorum
Kocaman aklı başında adamlarsınız
Küsmek darılmak kardeşlere yakışmaz
Konuşup sorunu çözün
Sonra büyükler kulağınızı çeker
Azınıza biber sürer
Benden söylemesi

Mekanı TapaTalk dan Takip Ediyor

gandalf

BozkurT
Kullanıcı
konunun ne olduğunu bilmiyorum ama aliveli ustama katılıyorum birine
kızarak gitmek olmaz üstadım sorun neyse halledilir bu işler konuşarak olur
elbet bir çözümü vardır dediğim yanlış anlaşılmasın ama her paylaşım sitelerinde
tartışmalar olur bukadar büyütecek bir durum olduğunu sanmam gel dediğini deme
bir çözüm yolu bulalım ustam.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
byroom kardeşim,yardım konusu ne idi, ustamızla aranızda geçen yazışmaların,içeriğinde neler vardı bilmiyoruz.
konunun anlattığın son noktaya gelmesine kadar geçen gelişmeleri bilmiyoruz. bilinse,fikirlerimizi de açık olarak paylaşırdık. bir ustamızın bu sözleri sarf etmesi neden kaynaklanmış olabilir. ilk defa karşılaştığımız bir durum.
bana hiç bir ustamızdan bu tarz bir öneride gelmedi.
özel mesajlar yazışanları bağlar. her iki taraftan bir mağduriyet söz konusu olur da bizlere yansırsa ,biz o zaman müdahil olabiliriz.
hiç bir üyemizin mağduriyetine sessiz kalamayacağımız gibi,bir ustamızın ,birileri tarafından kapalı bir suçlama ile karalanmasınıda kabul edemeyiz. sizi tenzih ederek yazıyorum. öce konuya hakim olmamız lazım.
senin bir kaç konunu yorumladığımı biliyorum. şu an istediğin her konuna bilgim dahilinde yorumlamaya devam ederim. yalnız ,senden ricam,yönetimdeki bir arkadaşımıza,konuyu açık olarak aktarmandır. eğer keyfi bir incitme söz konusu ise, yönetim adına,böyle bir hakkı keyfi bir kararı ,kendinde bulanı hepimiz bilmek isteriz.
ustalarımız ,can damarlarımız,sizlerde içinde dolaşan kanlarımız gibisiniz. hiç bir keyfiyet bu yapıyı bozma hakkını kendinde bulamaz,buna da bu sitede,müsade edilmez.
anladığını umuyorum. ALİVELİ ustamıza konuyu detaylı aktarmanı bekliyorum. biz kendi aramızda mutlaka değerlendiririz.
konu aydınlanıncaya kadar ,kararını rafa kaldırman umuduyla.

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Selâmunaleykum,
byroom usta bana özel mesaj yazdı, resimli konularimin silinmesini istiyorum diye, bende bu mümkün değil, ama konulardaki resimleri silerim. Yani konu başlığı kalır içerik silinir ! Tamam dedi, işlemi yaptım.

Peki bunu neden istedi ! Sebebi şu, burada paylaştığı resimlerin yerlerini bilen başka kişilerde varmış, burda çözümleri görüp, byroom ustadan önce işlem yapiyolarmis, bizde haklı bulduk resimleri sildik.

Sonra kendisine şu cevabı döndüm,
bahsettiğiniz resimleri sildik, bundan sonra açacağınız "resimli" konulara cvp yazailmamasi hakkında yönetime bilgi vericem dedim. Hoş bilgi vermedim, kişiye karşı ön yargı oluşmasın diye.
Özet olarak, sıkıntı yaşadığın yerle alakalı resimleri sildirdin, aynı şekilde sıkıntı devam eden bir yerin resimlerini paylaşmak olurmu ? Olursa buna cvp yazmak uygun olurmu ? Yani tezat bir durum oluşmuş olmazmı ? Sen konuyu accan, usta çözümü vercek, yine senden önce biri işlem yapcak, sen yine resmi sil diycen , bu nasıl bir mantık olacak.
Ayrıca bu çözümüm kendisinin iyiligi icin verilmiş bir yanıttır.
resim silme işlemi bile başlı başına vermiş olduğumuz değeri gösterir, çünkü bununla alakalı forum kuralı var, uye olanlar bu istekte bulunamaz diye.

Ama gel gelelim byroom usta teşekkür yerine topa tutma kararı almış, canı saolsun.

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Not: ikizceli ustam da yazmış, hic bir ustaya yöneticiye ayrımcı davranmayız diye, ben açıklamamı yaptım, evet bu forum kimsenin değil hepimizin ! Bu sebeple vermiş olduğum karar hatalı ise ustalarım baksın, evet ramazan hata etmissin derse, Özür dileyecek edep ve erdeme sahibim çok şükür !

Üst Alt