Iki balık çeşme

kakavanchi

Kullanıcı
bu kabartma cesme yalagında aynısı tasında da var bakınca... fakat tek fark tastaki balıkların arasında birde kılıç var... ustalarımın yorumlarını bekliyorum???

İRON

Kullanıcı
Cevap: Iki balık çeşme

s.a mubarek bu sanki bana bir lahit mezarın etrafındaki bir kaç süslemedendir gibime geliyor.yok diyorsan karşısıundaki gölü dereyi yada pınarı görmek isterim.balık avcısının dinlenip solukladığında suyunu içmek için gittiği çeşmeyi görmek isterim.en önemliside çevre resimlerini çok görmek istiyorummmmmm...selametle kalınız.hayırlı cumalar.

FENERLi

Vip Üye

Resim tek olduğundan ,iki şarlak ve mağrayı resimlersen daha çok yardım alırsın diye düşünüyorum.:confused::confused:

KANAS_USTA

Vip Üye

kardes konuyu net resım ve daha da onemlısı yakın-uzak cevreyı sahane bır anlatımla pekıstırırsen payımıza dusenı soylerız ınsallah...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Safkan

Kullanıcı

Ustalara aynen katılıyorum kardesim konuya detay ekle yoksa verilen bilgiler ezberden oteye gecmez buda seni sonuca ulastırmaz selametle.

KANAS_USTA

Vip Üye

kardeş
kılıç eşittir su dur o da eşittir dogu dur
daıre esıttır dogu dur
daıre ve ıkı balık ettı uc ısaret
bu balıklara etme merhamet.
henuz bu baslangıc tabı.

Yavuz

Kullanıcı

Balıkların baktığı istikamette neler var? Öbür taşın fotolarını da konuya ekleyiniz, yakın ve uzak çekim olarak... Çevre fotoları eklerseniz yardımcı olmaya çalışağız Allah'ın izniyle...

Üst Alt