işaretler | Define işaretleri ve anlamları

işaretler

mygold

Kullanıcı
SLM SAYIN ÜSTADLARIM İLK 5 RESİM AYNI YER DİĞER YÜKLEDİĞİM RESİMLER İSE 500 MT İLERİSİNDE BUNLARA YORUM ALABİLİRMİYİM SAYGILARIMLA

BU FOTOLARDA 500 MT SOL TARAFINDA

A21MEDLi

Admin
Cevap: işaretler

arkadaşım ilk resimdeki oymanın üstünde,saat 10-11 yönünü 50mt.ye kadar araştır.dirsek yapan yanii dönüşü olan bi kıvrım varmı.
sondan 4.resim olan kayadan boşluk aldınızmı.

TRUVA

USTA
Admin

Elinizdeki alet işe yaramaz arkadaşım o aletin peşinden koşarsan boşa kürek çekersiniz.çevre zemin altı mezarlara uygun görünüyor.Boşluk tespiti yapın.

TATLARLI

Kullanıcı

Merhabalar. Öncelikle hoşgeldiniz. Bölge neresidir bilemedim ticaret yolu geçiyor olmalı. Ancak o küçük tepeye çıkmadan aşağıda han olması lazım. Dikdörtgen bi alan varmıdır tepeye çıkmadan temel taşları kalmışsa belli eder. Eşkıya yükü var küp olarak benim gördüğüm. Eğer han varsa yada olma ihtimali varsa ve ticaret yolu üzerinde olması doğru ise detaylandıralım.

A21MEDLi

Admin

arkadaşım arazi görebildiğimiz kadar nekropol alanı için uygun bir arazidir,açılmış kaya mezarına rastaldınızmı?

anlatmaya çalıştığım dirsek(virajlı kayalık) çizdiğim gibi geniş bir dönemeç,oymanın üstünde durup saat 10-11 yönünde olmalı,
cihazın sağlamsa?? sondan 4.resimde boşluk bulabilirsin..

ASİAVCI

Kullanıcı

sana şurasıdır deyip yormak istemiyorum fakat yapman gereken şudur
işaretlerin üzerine dikil boşluk cubuklarıyla araştır zemin altı mezarların var bu bölgede unutmaki giriş tarafları hep meyilin olduğu yönden dir araştırmanı buna göre yap.....k.gelsin

mygold

Kullanıcı

üstad değerli yorumlarınız için tşkler

Üst Alt