Muhtemelen değirmene giden su kanalı.
20-30 metre geriden fotograflayiniz. Netleştirelim meseleyi insallah
Siyah duvarlı yer traşlanmış gibi olan yerdirçok kısıtlı çok dar açılı bir foto. drenaj mı yoksa arkmı anlamak zor. senide anlıyorum, karşısından çek desem uçma kabiliyetim yok diyeceksinhaklı olarak. yinede geriden bir fotolama olsa iyi olur.
son eklediğin fotolarda kanalın yerlerini çizermisin ?
Üstat çalının arkasını inceledim bir sonuç alamadım fakat bu kanalın yüksekliğinde ortalama 75 cm yanında bir boşluk aldım ama çok yüksekte nasıl giriş yapacağımı bilemiyorumDip kısımda bulunan çalılık alanın yerden mesafesi 60 cm veya 160 cm kadar yükseğinde giriş vermeli şayet tahmin ettiğim gibiyse. Bu tür kanallar genelde odaya su sızmaması için su yolunu değiştirmeye yarar. Aşağıdaki köpek ölmemiş sağ ise onu şahit tutarak yola devam edelim.Köpeğin hizasındaki çalılığı kesin arkasını inceleyin.
Video yükleyemiyorum yükleye bilsem daha detaylı görebilirsinizOk yonunun 100m gibi mesafedeki karsi manzarayi bir goreyim