Kaya ve üzerindeki delik oymaları! | Define işaretleri ve anlamları

Kaya ve üzerindeki delik oymaları!

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayın Usta Arkadaşlar!bunlar benim eskiden çektiğim resimlerden bazıları.kusura bakmayın biliyorum acemice çekmişimdir.yanlız gitmeden önce görebildiğiniz kadarıyla yorumlarınızı vede sorularınızı ve istediğiniz resimleri rica edeceğim.belki söylenecek son noktalar da olabilir görebildiğiniz kadarıyla!Saygılar ve teşekürler!

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı
Cevap: Kaya ve üzerindeki delik oymaları!

yatan domuzun da pek güzel çok benziyor sen mi öldürdün dü onu enver bizi hasta ettiğinin farkındamısın bu kadar güzel yerlerde bir netice alamaman ın sebebi kısmetin bağlı olmasın senin iyi bir hocaya kendini okuttur göbeğine mi yazar koluna mı bilmem istersen gel ben seni okuyayım istersen ....
Şu kayanın etrafını iyi bir şekilde temizlede öyle fotografla konu yerin diğerlerin gibi çok güzel...

Son düzenleme:

A21MEDLi

Admin

kayada görünen delik murç deliği ise? yapacağın şey,deliğin derinliğini ölçüp,çıkan sonuç kadar deliğin istikametinde kayanın diğer yönünden adımlamandır.

enver

Kullanıcı

Yorumlarınız için teşekürler !Amca biliyorum yerlerim güzel .diğerini ise ALLAH BİLİR.KISMETİMİ YANİ.hocaya gelince biraz daha vaktim var diye düşünüyorum.yani az daha sabır edeceğim AMCA:)giiğimde diğer işaretler gibi burayı da temizleyeceğim .A21MEDLİ Usta yorumunuz için teşekürler!Teşekürler!

Son düzenleme:

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

yatan bir domuz. buranın sazlık bataklık yeri nerde yakındamı? eski sazlık bataklık yeri aramalısın. orda ikinci bir emare aramalısın.

enver

Kullanıcı

Yorumunuz için teşekürler usta!bataklığı bulmam çok zor be usta.anlamam yani çünkü burda her yer derelerle dolu vede kayalarla doludur.anlamam yani görsem de usta?Teşekürler!

Üst Alt