Burda kedinin komple kendisi var, Basıni saga çevirmiş, Gövdesi tamam ,Kedi cinsi bir hayvan var,Bir kayada iki kedi gözü var ve bir kalp var aşagisinda insan kafası var çozemedim cozebilirseniz sevinirim.
Peki üstat bunun hediyesi kayadami sence.cibikla kontrol etim sinyali kayada veriyor.Burda kedinin komple kendisi var, Basıni saga çevirmiş, Gövdesi tamam ,Kedi cinsi bir hayvan var,
ABurda kedinin komple kendisi var, Basıni saga çevirmiş, Gövdesi tamam ,Kedi cinsi bir hayvan var,
Kedi aslında burda degilmis herhalde ,Arkasindaki kayadan kopup düşmüş parça gibi ,Peki ustatlar burda kedi başını sağa çevirince yani gözler olduğu kayayami bakıyor anlamına geliyor.
A
Hayır kırılan bir parça yok tam tamına orijinal yapan şahis bir resamis açıkçası kedi tam olduğu yerdeymiş.aslinda kırılan bir parça falan yokKedi aslında burda degilmis herhalde ,Arkasindaki kayadan kopup düşmüş parça gibi ,
Biraz daha geriden resim varmı ? 1 nolu resim kirilmis olan parca gibi ,
Olur üstat sıkıntı yok ben kedinin gözlerini taşlarla kapatim.Bu sayfadan devam edelim isderseniz ,
Evet yeni yeni bazi goruntulerde görünüyor ,
Son nokta işareti bu bekçidir malın bekçisi genelde olduğu yerde malı korur bazende baktığı yerde mal var uzak değilBir kayada iki kedi gözü var ve bir kalp var aşagisinda insan kafası var çozemedim cozebilirseniz sevinirim.