Kayada isaret | Define işaretleri ve anlamları

Kayada isaret

Keban23

Kullanıcı
Evet ustalar sizlere buranın videosu gelecek şuan deneyimsiz bir arkadaşdan gelen bir işaret paylaşıyorum bana doğal geldi sonrasında iç kısımda işçilik var söylendi buranın etrafında 3.4 noktada toplu daş var denildi

Ekli dosyalar

• IMG-20260602-WA0000.jpg
    IMG-20260602-WA0000.jpg
    397.3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG-20260602-WA0001.jpg
    IMG-20260602-WA0001.jpg
    373.8 KB · Görüntüleme: 33

tuarec

Super Moderatör
neresi dogal diyecem ben bildigimiz organ bence sahte degilse karşısında öteki organ olmalı ustalar bu konuları daha iyi bilir bekliyek ustalar ne diyecek :)

Kader25

Usül Olmadan Vusül Olmaz.
Admin
Evet ustalar sizlere buranın videosu gelecek şuan deneyimsiz bir arkadaşdan gelen bir işaret paylaşıyorum bana doğal geldi sonrasında iç kısımda işçilik var söylendi buranın etrafında 3.4 noktada toplu daş var denildi
Hiç kendini yorma.
Fotograflama sorunu devam ediyor.
Fotograflamayi bilmeyenler bu işi de bilmiyorlar demektir.
İşi bilmeyenlere hareket etmek adami ihtiyarlatiyor.
Kimden ne duysalar inanıyorlar,
Sen farklı birsey söyleyince kabul görmüyor. Başkasından duyduklarını da kendi kutsal görüşleri olarak sana aktarmaya çalışıyorlar.
25 senedir benim tecrübe ettiğim budur.
Ben yoruldum sen yorulma. 😁

Keban23

Kullanıcı
Hiç kendini yorma.
Fotograflama sorunu devam ediyor.
Fotograflamayi bilmeyenler bu işi de bilmiyorlar demektir.
İşi bilmeyenlere hareket etmek adami ihtiyarlatiyor.
Kimden ne duysalar inanıyorlar,
Sen farklı birsey söyleyince kabul görmüyor. Başkasından duyduklarını da kendi kutsal görüşleri olarak sana aktarmaya çalışıyorlar.
25 senedir benim tecrübe ettiğim budur.
Ben yoruldum sen yorulma. 😁
Ustam bu kadarını başarmiş diye ben ona şükretim😀

TimuR964

Super Moderatör
ne nerde nasıl duruyor belli değilki belkide dik çıkan havalandırmanın su ve lodos koruması olabilir bi fener yak içini en azından kendin gör varsa yılan kamera sal esnek taze dal cıkla kıvrılıyorsa yönune bak yön zemine dönerse havalandırmadır dediğim gibi çevreyi görmediğimizden tahmini kuruluyor cümleler kurşun ek yeride olabilir deforme olsada .*HUUU*

UMBRA

Vip Üye
Bu üst düzey ve şifreli bir alan işareti türüdür. Kimse bir şey yapamaz. Kabaca detaya girmeden şu kadarını söyleyeyim. Derenin yüksek ve sarp noktalarını biliyorlar mı ? Araziye hakimseler bilirler ve biliyorsalar oraya gitmeleri gerekecek. İşleri bu kayanın 5-10 metre gibi yakın çevresinde değil.

balkaya34

Vip Üye
Bu üst düzey ve şifreli bir alan işareti türüdür. Kimse bir şey yapamaz. Kabaca detaya girmeden şu kadarını söyleyeyim. Derenin yüksek ve sarp noktalarını biliyorlar mı ? Araziye hakimseler bilirler ve biliyorsalar oraya gitmeleri gerekecek. İşleri bu kayanın 5-10 metre gibi yakın çevresinde değil.
Selam @UMBRA usdam ,
( Kabaca detaya girmeden şu kadar ını söyleleyim dediniz )

Keşge detaya girseniz, biz bu isarete rasladigimizda ne yapmalıyız merak ettim, olaki raslariz kim bilir,,,, Anlatımlarınız çok keyfli ve bir ders niteliğindedir,
Arkadaşlarda ,bizlerde faydalanırız ,

Üst Alt