Kayadaki ok ve ağaçtaki harfler! | Define işaretleri ve anlamları

Kayadaki ok ve ağaçtaki harfler!

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayın Usta Arkadaşlar!ağaçtaki yazılar 2 tane üstüstte E T harfleri yazılmış.ağaçların üçü çınar ağacıdır ve çok eski ağaçlardır.derenin yanında olan bu ağaçlar belki bür anlamı vardır diye bu konuyu paylaştım.birde ok var derenin yanında .ok kuzey doğuya bakmakta.teşekürler ve saygılar.

enver

Kullanıcı
Cevap: Kayadaki ok ve ağaçtaki harfler!

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

bu nizami üçgen boş geçmez diyorum. boşluk ve değerli testi ! aradığın h nin sarılarını burda bulabilirsin.

enver

Kullanıcı

Yorumunuz için teşekürler sayın Harbici usta!inşaALLAH dediğiniz gibi olur usta.diğer ustaların da yorumlarını beklemekteyim usta.Harfler ve Ok önemli olmalı diye düşünüyorum.Saygılar!

ASİAVCI

Kullanıcı

enver oku göremedim sana zahmet çizersen bi yorumda ben katabilirim....k.gelsin

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayın Arkadaşlar!ASİAVCI usta size ok işaretini (ben ok diye düşündüğüm işaret) çizdim usta!birde dikkatimi çeken ok işaritinin olduğu kayanın önünde üçgen yada ok gibi duran uzun kayada dikatimi çekti. Teşekürler!

Selamun Aleykum Sayın arkadaşlar!yorumlarınız için teşekürler!Sayın KARE(KUKIR)usta.evet bu ağaçların birinde çivi vardı.burda bir köylü çocukken görmüştü.ama gitiğimizde bulamadık onu.belki kesmişler yada başka bir ağaçtamı olabilir?bilemiyorum usta.ama köylü arkadaşımız emindi bu ağaçların birinde çivi olduğunu.yerden bir boy yükseklikteymiş.birde dışarda 8 cm uzunluğundaymış.yani ağacın dışındaki kısmı.burda eskiden derelerin birleştiği yerimiş.şimdi yol yapmışlar bozmuşlar dereleri.yanlız yaklaşık 200mt aşağısında yine derelerin birleştiği yer vardır.orası bozulmamış.benim merak etiğim bu ağaçlardaki yazıların anlamı vede üçgen oluşumu birde kayadaki Ok!söylediğiniz yerleri bakacağım sayın arkadaşlar!Teşekürler!

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayin Ustalar!Lutfen yorumlariniz devamini rica edecegim?

aga.0074

Kullanıcı

dostlarimin affina siginarak.....
degerli enver dostum bence burası boş hiç birsey cikmaz..kendini yorma..bu'dan 30 yil önce bende agaca baş harfimi yaptim birtane haç ve bir tane göz yaptım..üzerinden 30 yil geçti umarim anlamişsindir

Üst Alt