kaynak

oskar

Kullanıcı
s.a. ustalar bir önceki konuda, kanas ustanın ''dikdörtgen kesilmiş taş olucak'' dediği yer kaynak başında yanlız olay biraz farklı çünkü iki tane ve yanyana dikdörtgen taşımız mevcut,kaynağa yakın olanın üstünde üçgen oyma gibi yer,
buralarda vlf iş yapmıyor ikincisi taşları temizleme olayına gelirsek; etrafım kurt dolu :p

gelelim resimlere

1.foto kaynağın hemen çıktığı yerin üstü

2.ön ve doğuya bakıyor kaynak

3 ve 4 dörtgen taşlarımız

yer bana göre; baya eski bir tarihi kutsal alan

dediğim gibi mzrlarla işim yok,sisteme göre olan taş, AMA HANGİSİ :confused:

derin konulara devam.
cevap yazan herkese hürmetler.

oskar

Kullanıcı
Cevap: kaynak

s.a
belki ikiside değildir,üçgen olan taş suyun içinde , suyu çevirme imkanıda yok, üstteki taşında bu kadar belli açıkta olması ,bencesi buraya eşkiya falan dokunmamış çünkü herifler açtıkları yeri kapatırken belli olmasın diye tonlarca kayalarla kapatmışlar.
benimki varsayım ,sizlerinde görüşlerini bekliyorum,saygılar.

oskar

Kullanıcı

s.a

beni mazur görün ama ,
anlaşılan bundan sonraki bilgiler herkesi aşıyor,
çünkü kimseden tık yok. ;)

sondurak

Kullanıcı

,,Sayın Oskar Merhabalar Hoş Geldiniz Sefalar Getirdiniz.:p...:eek:...silah?............Şaşmaz.........
Paşam Bahçeniz ,,10,, Numara Konuya Vakıfsınız MaşaALLAH,, Ne Aradıgınızı Biliyorsunuz. Aradıgınız Yer,,1. ,,Resimde görülüyor. Dolaysıyla Suyun Akış Yaptıgı Set'de Konuyla Alakalı Görünüyör. Daha Geriden Çekim Yapılmışı Varsa Eklermisiniz...Saygılarımla..;)...

TRUVA

USTA
Admin

Karedeş; kaynak suyun yanındaki kayanın içinde yada altında para arayacaksın.yada ağacın dibinde para arayacaksın.büyük bir şey arama.

light_celal1

Kullanıcı

truva usta gerekeni söylemiş aynen katılıyorum

oskar

Kullanıcı

Karedeş; kaynak suyun yanındaki kayanın içinde yada altında para arayacaksın.yada ağacın dibinde para arayacaksın.büyük bir şey arama.

eyvallah ustam,tşkrler.

şimdi diyebilirsiniz yer ortada ,para ortada eğer son noktayı bilseydim yeminle konu açmazdım çünkü yer ana yolun kenarı ihtimallerle uğraşmak istemediğim için konu açtım,akıl akıldan üstündür dedik.saygılar.

Son düzenleme:

kakavanchi

Kullanıcı

başka kaynakda olmalı uçleme yapmalı.... parada taşın altından çıkmalı...

sondurak

Kullanıcı

,,Sayın Oskar Merhabalar.
Bahçeniz ,,10,, Numara Aranılan Yer,,. ,,Resimde görülüyor. Dolaysıyla Suyun Akış Yaptıgı Set'de Konuyla Alakalı Görünüyör. Daha Geriden Çekim Yapılmışı Varsa Ekle...[/QUOTE,,..................silah?....................Şşş.....Şaşmaz..................silah?.......

KANAS_USTA

Vip Üye

Oysa benim vereceğim sudan içen sonsuza dek susamaz. Benim vereceğim su, içende sonsuz yaşam için fışkıran bir su kaynağı olacak.

burası hayatın kaynagını temsıl eden bır sudur yer kralın kutsal alanı kılıseyede yakın olmalı...

olması gereken bahcelık alanda dere yahut yol catalına yakın yaslı agac yahut kuyudur...

bahcenın kıyısında ınce bır duvar olur , burası eşmeye yakındır, hemen hemen 50 adım felan olmalı ,

orada bılmem hıc dıkkatını cektımı dık klavuz taslar varmıydı dızılı, bahce kıyısında catala yakın o yerde farklı bir taş olacak kaide taşı gıbı bu tasın altında mevzu bahıs olan mezar olur,

ıkı adet dıkdortgen taş ıse mala dalalet etmıs ve malzemenınde ıste bu mezar odasında oldugunu su halıyle soylemek mumkun, tabı yan odada,

bır dıger ıhtımal ıse hanı ınce duvar demıstık bu ınce duvarın 5 m-20 m batısında bak bakalım ne var oyle netlestırelım,

sayet bır sey yok ıse bu kez kaynakta aynı metrajı kullanarak uzerı tırtıklı catal cızgılı delık desık bır kaya bakacagız....gibi

haydı kal saglıcakla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt