kilise kaynağı

ertug

Kullanıcı

arkadaşlar kaynan konumu kilisenin önünden geçen derenin yalaşık 700m batısında bulunmaktadır yorumlarınızı esirgemezseniz memnun olurum saygılar

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Cevap: kilise kaynağı

Çevre resimleri ve
Uzak resimlerini eklerseniz
Ustalarımız daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir
Rabbim emeklerinizi boşa vermesin

mameki

Kullanıcı

Üstadım kolay gelsin.AliVeli Ustam haklı cevreyi çok dikkatli bi şekilde incelemelisin.Dikkatini çeken yerleri fotola ustalarımızla beraber yardımcı olmaya çalışırız.Sadece kaynaktan yola çıkarak bi şey elde edemeyiz üstadım.Bu bölge eğer içinde bi şeyler saklıyorsa , mutlaka farklı işaretlerde mevcuttur e tabi kaynakta bunların bi parçası Üstadım.Geniş çaplı resimlerini bekliyoruz.Ne kadar çok resim o kadar çok yorum .Saygılar

FENERLi

Vip Üye

40 adım aşağısında ne var? tabiki resim! ağaçlar sıralı mı?

ertug

Kullanıcı

kaynağın sol tarafı

meşe ağacının önündeki taşlar

kaynağın önündeki taşlar dere kenarı

ertug

Kullanıcı

kaynağın sağ tarafı açılmış yerler

mameki

Kullanıcı

Üstadım Açılmış kasa örnekleri için ideal bi konu olmuş.Çevrede dikkatini çeken kaya , yığma v.b işaretler yok mu yada Dut ağacı , Çam ağacı v.b
Bu fotolardan sadece sana kötü haber verebiliriz Üstadım çünkü açılmış kasalar mevcut.Buraya hakim en yakın tepe neresi üstadım yada varmı öyle bi yer , Kilisenin buraya hakim bi yerde olması lazım. ?

ertug

Kullanıcı

Üstadım Açılmış kasa örnekleri için ideal bi konu olmuş.Çevrede dikkatini çeken kaya , yığma v.b işaretler yok mu yada Dut ağacı , Çam ağacı v.b
Bu fotolardan sadece sana kötü haber verebiliriz Üstadım çünkü açılmış kasalar mevcut.Buraya hakim en yakın tepe neresi üstadım yada varmı öyle bi yer , Kilisenin buraya hakim bi yerde olması lazım. ?

mameki kardeşim kaynağın çevresini gezmedim ustaların yorumuna göre istenilen fotalarını çekerim saygılar

mameki

Kullanıcı

Açılan yerleri es geçme Üstadım.Boşluk testi yapman da fayda var derim.Çevrede biraz gezin özellikle bölgeye en hakim yere çık .Orda çalışmalarına devam et.Saygılar;)

Üst Alt