Koltuk taşı ve oyma | Define işaretleri ve anlamları

Koltuk taşı ve oyma

muratdrn02

Kullanıcı
Bugün model 15 alan tarama ile araştırma yaptım ustalar koltuğun ve oymanin yönünde 7 ile 10 adım arasındaki yere gömülü olan taş üzerinden boşluk aldım daha sonra altın modunda baktım sinyal var mineral modunda kontrol sağladım sinyal yoktu cihaz dönmedi

Alana geniş bir boşluk taraması yaptım arkadaki ağaca kadar boşluk alan devam ediyor ve bitiyor

Bu boşluklar üzerinde gezerken altın modunda sinyal alıyorum
Aynı şekilde mineral moduna alıp geziyorum tepki vermiyor

Bu yapı ne olabilir ve niçin yapılmıştır kazı yapsam herhangi bir sorun olur mu tılsım vs gibi durumlar varmıdır

Bu işte yeniyim ilk keşfim bu oluyor değerli yorumlarını bekliyorum sayın ustalar abiler

Ekli dosyalar

• 1000000529.jpg
    1000000529.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 8

muratdrn02

Kullanıcı
Bugün model 15 alan tarama ile araştırma yaptım ustalar koltuğun ve oymanin yönünde 7 ile 10 adım arasındaki yere gömülü olan taş üzerinden boşluk aldım daha sonra altın modunda baktım sinyal var mineral modunda kontrol sağladım sinyal yoktu cihaz dönmedi

Alana geniş bir boşluk taraması yaptım arkadaki ağaca kadar boşluk alan devam ediyor ve bitiyor

Bu boşluklar üzerinde gezerken altın modunda sinyal alıyorum
Aynı şekilde mineral moduna alıp geziyorum tepki vermiyor

Bu yapı ne olabilir ve niçin yapılmıştır kazı yapsam herhangi bir sorun olur mu tılsım vs gibi durumlar varmıdır

Bu işte yeniyim ilk keşfim bu oluyor değerli yorumlarını bekliyorum sayın ustalar abiler
@drapeta ustam yorumunu bekliyorum

drapeta

Kullanıcı
@drapeta ustam yorumunu bekliyorum
slm arkadaşım koltuğun anlamı bana göre otur bak gör, sinyal aldığın yer çok yakın değilmi ve gözle görünür bir bir bulgu olmalı die düşünüyorum yinede ben hevesini kırmayım bi çay demle orda demlik bitene kadar işinde biter die düşünüyorum ...

muratdrn02

Kullanıcı
slm arkadaşım koltuğun anlamı bana göre otur bak gör, sinyal aldığın yer çok yakın değilmi ve gözle görünür bir bir bulgu olmalı die düşünüyorum yinede ben hevesini kırmayım bi çay demle orda demlik bitene kadar işinde biter die düşünüyorum ...

Ortalama 5 6 MT ilerisindeki taşın orda sinyal almaya başlıyorum boşluk ve altın olarak ustam bu sinyal ağaca kadar devam ediyor boşluk gösteriyor ve değerli gösteriyor
Gözle görünür bulgu derken ne kastettiğini anlamadım biraz ustam daha detaylı açıklama yapabilirsen memnun olurum bu yorumu @KANAS_USTA ustam yapmıştı dediği noktalarda değerli ve boşluk çıktı zaten

Bu alanın üstü küçük orta taş yığma zaten ustam bilgin olsun
Hatta orası eskiden daha çok tepe gibiymis alanın üstü taş yığma olarak kepçe ile karşıya yol açmak için yığma taşları dagitmislar sağa sola bu bilgiyi babamdan teyit aldım kendisi yaptırmış ama kazma olmamış sadece zeminle aynı konuma getirilmiş

Üst Alt