kredi kartı bilgilerinizi bankanızla paylaşmayın ! | Define işaretleri ve anlamları

kredi kartı bilgilerinizi bankanızla paylaşmayın !

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
s.a

arkadaşlar merhaba,

önemli bir hususta bilgi vermek isterim.

bizleri cep telden arayıp kredı kartı bilgilerimizi isteyen banka veya banka iştiraklarine kesinlikle kart bilgilerinizi vermeyin.

UNUTMAYIN sizin bilgileriniz zaten bankanızda var,tekrar istemelerinin bir anlamı bir mantığı yok,gerceen bankanız ise,sizin kart bilgilerinize ulaşır.

maskelenmiş yeni telekom numaraları ile sahtecilk yapıyorlar,aynı numaraya geri aramak istediğinizde sizi bankanıza yönlendiriyor, çünkü hattı banka hattına yönlendirmiş oluyor.

dikkat etmenizi isterim.saygılar.

TEVFiK

Vip Üye
s.a

arkadaşlar merhaba,

önemli bir hususta bilgi vermek isterim.

bizleri cep telden arayıp kredı kartı bilgilerimizi isteyen banka veya banka iştiraklarine kesinlikle kart bilgilerinizi vermeyin.

UNUTMAYIN sizin bilgileriniz zaten bankanızda var,tekrar istemelerinin bir anlamı bir mantığı yok,gerceen bankanız ise,sizin kart bilgilerinize ulaşır.

maskelenmiş yeni telekom numaraları ile sahtecilk yapıyorlar,aynı numaraya geri aramak istediğinizde sizi bankanıza yönlendiriyor, çünkü hattı banka hattına yönlendirmiş oluyor.

dikkat etmenizi isterim.saygılar.
S.a. Sayın Ustam vermiş olduğunuz bu üzel bilgi için çok Teşekkür ederim.
Vallahi daha dün akşam benim face book sayfama bir baktım bir tane arkadaş olma isteği var o kişide bir bayanmış bende hemen kabul ettim.
Anaa hemen arkasından bir muhabbet sabah saat 5'i yaptık
kadın yabancı oluşuda benim hoşuma gitti Allah defineyi yerde ararken burada buldum dedim :D ama sonunda benden hemen para istedi hesp no.ev ad. gibi bende vermedim iyiki vermemişim.:confused:
demekki böyle yapıyorlar.Allah korumuş benide.:(Vallahi beni Ustalarımda kurtaramıyacakmış.:(
Saygılarımla.;)

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Cevap: kredi kartı bilgilerinizi bankanızla paylaşmayın !

Uyarı için teşekkürler
GSM şirketi adına da arıyorlar

Kervan07

Admin
Cevap: kredi kartı bilgilerinizi bankanızla paylaşmayın !

ben bu tarz üçkağıtcılıkları hemen anlarım! anında telefonu kapatırım!
kesinlikle beni kandıramazlar! nedenmi?

çünkü benim kredi kartım yok ve hiç bir zamanda olmadı:D:D:D:D

Üst Alt