lacivert24 can dostun muhtesem signatur yazisi

aga.0074

Kullanıcı
degerli yuregi nur guzel insan..boyle bir muhtesem soz inan beni cok etkiledi cok hosuma gitti inanki ifade edemiyorum mutlulugumu..kusura bakma..

su sozün guzelligine bakin dostlar... allah c.c senden mahsere kadar razi olsun can guzel dost..

Günahlara kefarettir,gönüldeki keder,
Niyetler halis olunca, ameller olmaz heder,
Biraz sabreyle bak, neler olacak neler,
Mevlam ihmal değil, İMTİHAN eder...

iste budur..........bu imtihanada her daim sukur etmek icabep eder...

saygilarim ve hurmetlerimi sunuyorum..insallah kızmamişsindir bu garibe senden musade almadn yayinladim hakkini helal et...

TEVFiK

Vip Üye
Cevap: lacivert24 can dostun muhtesem signatur yazisi

Selamunaleyküm; Öncelikle Böyle Güzel Bir Konuyu Aydınlattığınız İçin Size Çok Teşekkür ederim Sayın Ustam
Evet Sayın Lacivert 24 Ustamı Epey zaman içerisinde çok iyi Tanır vede çok iyi bilirim.
Kendilerine bir ömür boyu Teşekkür etsem azdır.Sayın Lacivert24 Ustamdan Allah C.C.Bir Ömürü boyunca Razı Olsun
Senenin birinde Birgün Bir Ustamın bana ikazı sonucu Sayın Lacivert Ustamın araya girip beni kollamasını ölünceye kadar unutamam Allah Razı Olsun
Çok İyi,Şakayı çok seven,Yorumlarıda çok güzel,İnsanlığı,Kendiside çok güzel zaten yüzünün güzelliği kalbine vurmuş Kalbinin güzelliğide Yüzüne vurmuş Kişiliği,Anlayışı.daha nekadar yazsam sayfalar almaz İyiki burada varsınız, İyiki sizi Tanımışım,
Sevgi ve Saygılarımla Benim Güzel ve Çok İyi niyetli Ustam

Son düzenleme:

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

Selamunaleyküm; Öncelikle Böyle Güzel Bir Konuyu Aydınlattığınız İçin Size Çok Teşekkür ederim Sayın Ustam
Evet Sayın Lacivert 24 Ustamı Epey zaman içerisinde çok iyi Tanır vede çok iyi bilirim.
Kendilerine bir ömür boyu Teşekkür etsem azdır.Sayın Lacivert24 Ustamdan Allah C.C.Bir Ömürü boyunca Razı Olsun
Senenin birinde Birgün Bir Ustamın bana ikazı sonucu Sayın Lacivert Ustamın araya girip beni kollamasını ölünceye kadar unutamam Allah Razı Olsun
Çok İyi,Şakayı çok seven,Yorumlarıda çok güzel,İnsanlığı,Kendiside çok güzel zaten yüzünün güzelliği kalbine vurmuş Kalbinin güzelliğide Yüzüne vurmuş Kişiliği,Anlayışı.daha nekadar yazsam sayfalar almaz İyiki burada varsınız, İyiki sizi Tanımışım,
Sevgi ve Saygılarımla Benim Güzel ve Çok İyi niyetli Ustam
Ağam çok güzel değinmişsin(alkış)
Tevfik abimizde
Lacivert abimiz için gerekeni söylemiş:)
Lacivert ustam saygıyla elinden öperim;)

aga.0074

Kullanıcı

eyvallah dostum varolun..ama helallik istedim helalligi gelmedi yanliz kizdi heralde...

TEVFiK

Vip Üye

eyvallah dostum varolun..ama helallik istedim helalligi gelmedi yanliz kizdi heralde...
S.a. Sayın aga_OO74; Ustam Sayın Lacivert Ustam Şakayı Benden Çok Sever bunun için'de Şakayı Seven Bir Kişi Hiç bir zaman Kızmaz ( Dozu arttırılmadığı müddetce) bunun içinde kendileri sitede pek olamadığından dolayı görmemiştir.
Kimbilir Sayın Lacivert Ustam dün Akşam Sabaha kadar ibadette bulunmuştur Allah C.C.Kabul etsin
bunun içinde şimdiye kadar uykuda kalmıştır.koptum
Saygılarımla.

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin

sevgili dostum methiye dolu kelimeler için teşekkür ederim helallik ne kelime sizler hakkınızı helal ediniz şayet varsa hakkım herkese ana sütü gibi helal olsun burada sizler gibi gönlü güzel samimi a kalite dostlarımızın var olması bizimde burada var olma sebebimizdir böylesine birbirinden değerli kıymetli insanların hizmetkarı olmaktan onur duyarım gurur duyarım sitemizi bir adım daha ileri götürebilmek adına bizlerinde küçükte olsa katkısı olabilirse kendimizi mutlu addederiz hepinizi çok seviyorum mevlam cümlemizi hak yolundan doğruluk yolundan ayırmasın yar ve yardımcımız olsun inşAllah en kalbi saygı ve sevgiler...

TEVFiK

Vip Üye

sevgili dostum methiye dolu kelimeler için teşekkür ederim helallik ne kelime sizler hakkınızı helal ediniz şayet varsa hakkım herkese ana sütü gibi helal olsun burada sizler gibi gönlü güzel samimi a kalite dostlarımızın var olması bizimde burada var olma sebebimizdir böylesine birbirinden değerli kıymetli insanların hizmetkarı olmaktan onur duyarım gurur duyarım sitemizi bir adım daha ileri götürebilmek adına bizlerinde küçükte olsa katkısı olabilirse kendimizi mutlu addederiz hepinizi çok seviyorum mevlam cümlemizi hak yolundan doğruluk yolundan ayırmasın yar ve yardımcımız olsun inşAllah en kalbi saygı ve sevgiler...
Selamunaleyküm Sayın Lacivert Ustam Vallahi beni çok duygulandırdınız.:(:(
Allah C.C.Sizden bir ömür boyu Razı Olsun İnşallah.
bende sayın aga ustama bizim Lacivert 24 Ustam daha uyuya kalmıştır dedimkoptum
Ama Maşşallahınız var'ki sizin burada olduğunuzu görüpte bilmek İnanın çok Mutlu etmişdir beni
Sizi çokmu çok sevipte Sayan ben deniz tevfik Saygılarımı Sunarım..;););)

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin

Aleykümselam..
kıymetli dostum, halisane yapmış olduğun dualar gözlerimi yaşarttı, ALLAH cc. razı olsun temiz yüreğine, güzel gönlüne mevlam leke sürmesin.. bizlerde siz kıymetli dostlarımız sayesinde, hayata daha güzel bakıyoruz.. Kalp bir bahçe gibidir, mutlaka birşeyler bitecektir, O halde güzel şeyler ekelim ki, güzel şeyler bitsin inşAllah, çünkü yarınlarımızı güzel kılmak, yorgun ve bezgin insanlarla değil, rahatını terk edebilen gayretli, namuslu, iffetli, önce can sonra canan değil, önce canan sonra can diyebilecek olgunluğa haiz insan kalitesiyle mümkündür... yüreği vatan ve millet sevgisiyle çarpan, güzel yurdumuzun yiğit evlatları bu eşsiz sitede bir araya gelmişler, elhamdülillah..sonsuz hamd-u senalar olsun, sizler gibi kıymetli dostlarla birlikte bulunmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz.. çünkü, hayatımızın kalitesini, hayatımızdaki insanların kalitesi belirler...sevgiyle.

Kervan07

Admin

evet imza çok güzel. son zamanlar hic olmadiği kadar sıkıntıdaydım ve azda olsa halen öyleyim. belkide rabbim benim sınırlarımı görmek istiyordur.zora gelince ne yapacak, hangi yolu sececek diyordur.ben böyle düşünmüştüm...yinede hep şükrediyorum rabbime. her ne olursa olsun beterin beteri var diye kendimi teselli ediyorum. her zorluğun ardında bir mükafat olduğunu biliyorum ve sabırla bekliyorum.
şimdi 3 günlük bebeğimin başında nöbet tutuyorum kusmasin boğulmasin diye.muhtemelen sabaha kadar bekliyecem.

lacivert ustamin konularini takib ediyorum kendisini tanimiyorum ama tanimak isterdim.

selamlar saygilar tüm dostlarima...allaha emanet olun:)

Son düzenleme:
Üst Alt