Selamın aleyküm ustalar ordu bölgesindeki lefterin yaşam yeri ile ilgili bilgisi olan varmı teşekkürler
Sen bilgiden önce ne kadar definecisin onu yaz hele bi, öyle kolaymı sandın Lefterin definesi peşine düşmeyi , ne kadar iyisin , ekibin ekipmanın varmı ? Gömücülerin cogu gelip alsınlar malı diye degil gelirlerse almaya ölsünler diye gömmüşlerdir.Selamın aleyküm ustalar ordu bölgesindeki lefterin yaşam yeri ile ilgili bilgisi olan varmı teşekkürler
Hocam konuyu nereye çekiyorsun anlamadım.ben kart kullanmıyorum.sen nasıl fikrini paylaşıyorsan bende fikrimi söylüyorum..kabahat buysa susmayı da bilirim..direk sus diyebilirsin.alınmamKartın açık oynasanda. Sen derek çat.
Eyvallah ! BaBa !Konuyla ilgisi olmayan yazılar silinmiştir. Sedegor ustam sizde bilgi varsa ve istiyorsanız arkadaşa ulaştıralım. Ne yapıp yapmayacağını kendisine bırakalım.
Yok ustam yaşam yeri neresi diye sormak istedimSen bilgiden önce ne kadar definecisin onu yaz hele bi, öyle kolaymı sandın Lefterin definesi peşine düşmeyi , ne kadar iyisin , ekibin ekipmanın varmı ? Gömücülerin cogu gelip alsınlar malı diye degil gelirlerse almaya ölsünler diye gömmüşlerdir.
@gencdefine Selam, Lefter Ordudamı yaşadı acaba önce bunu bulmak lazım,Selamın aleyküm ustalar ordu bölgesindeki lefterin yaşam yeri ile ilgili bilgisi olan varmı teşekkürler
Öncelikle selamın aleyküm Ustam benim yaşadığım yer lefterin yaşadığı yer olarak biliyorum@gencdefine Selam, Lefter Ordudamı yaşadı acaba önce bunu bulmak lazım,
Sonrada HARAMİ dereyi bulmanız lazım, HARAMİ derede 3 degirmenin üst başındaki Ilk değirmeninde doğusunda LEFTERİN arpa tarlaları olacak,
Bir diğeri de yine KAPI bayanında etrafında LEFTERİN arpa tarlaları olacak, bunlara Papazın tarlarıda diye bilirler,,
Lefter Papazdı, En azından ben öyle duymuştum, Yani Eşkıyalara yardımcı ve yataklık edenlerden birisi bu papazdı,,
@gencdefine Bir belge buldum, Bu belge LEFTER i anlatır, Belki işine yarar,Selamın aleyküm ustalar ordu bölgesindeki lefterin yaşam yeri ile ilgili bilgisi olan varmı teşekkürler