Mezar Taşında Zarf Işareti Neanlama Gelir | Define işaretleri ve anlamları

Mezar Taşında Zarf Işareti Neanlama Gelir

Sado6161

Kullanıcı
Elimde mezar taşında zarf üç gen be kolye resimleri var yorumlarınızı bekliyorum

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Yandık altmışbirine... ;) Sado kıymetli kardeşim mekanımıza hoş geldin sefa geldin bir telaş bir telaş biraz sakin ol güzel kardeşim resim yüklemeyi beceremediğin anlaşılıyor yavaş yavaş konuları incele resimlerin nasıl yükleneceğine dair konular var rahatlıkla anlayabileceğin üslupta hayırlısı olsun diyelim...

konuna gelince mezar taşlarındaki bu tarz süslemeler ölen kişinin mesleği ile ilgili betimlemelerdir genellikle veya bulunduğu çevreyi anlatır eğer farklı bir nihyet va ise buda fotolar görülmeden birşey söylemek takdir edersinki yanlış olur iyi forumlar olması temennisiyle inşAllah...

Sado6161

Kullanıcı
Eywallah sağolasın ya telaşım site kurallarına aykırı hareket etmemek için askında resim yükledim ama cahilliğime verin nereye yükledim bende bilmiyorum bi görebilseniz resimleri bana hak vereceksiniz ama beceremiyorum cevap yazdığınız için tşk ederim

Sado6161

Kullanıcı
Ya üstad vaktin varsa bana yardımcı olurmusun resim yüklendi gözüküyor ama olmuşmu diye bakınca bulamıyorum siteye fikir sahibi olmak için üye oldum lakin ya bana kimse yazmıyor yada ben beceremiyorum

Üst Alt