öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum | Define işaretleri ve anlamları

öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum

aslan kral

Kullanıcı
öncelikle değerli üstadlar aranıza yeni katılmış bir arkadaşınız olarak hepinize saygı , sevgilerimi sunar ve yeni yılın hepinize hayırlı , uğurlu ve kutlu olmasını temenni ederim bulmuş olduğum işarete yapacağınız yorumlar benim için çok önemli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler saygılarımla.

KANAS_USTA

Vip Üye
Cevap: öncelikle tanışma ve halka işaretine acil yorum

oncelıkle aramıza hos geldınız,
bak kardeş;
yerı anlatmaya calıstın ama coook eksık anlattın hele sen cevredekı yapılardan ve yonlerden tam anlamıyla bahset, fotolaman cok kotu net degıl resımler her neyse,

ısaretlı tasın oldugu tarla hoyuk,
işaretlı tasın hemen asagsında bulunan dere catalının ıcınde para var,
bır de kuyu olacak,
ısaretlı tas ucgen kesım sanırım ve baktıgı yonde bulunan tepenın kopruye bakan yamacında harıta var,
kaynak ve degırmenden hıc bahsetmedın !!!

Moderatör tarafında düzenlendi:

Safkan

Kullanıcı

Hosgeldin ustam hayırlı olsun.

Arkadaki kayalıkları inceledinmi hic hani o hemen tasın ust kısmında bulunan agacların arkadaki kayalıgı.??

İRON

Kullanıcı

s.a mubarek.mekanımıza h.g diyerek başlıyorum.gelşinle birlikte güzel bir fotoda yuklemişsin.inş devamınıda getirirsin.şimdi gel gelelim senin işaretine..sana zahmet olacak ama varsa imkanın iaşretlediğim yerde yapabiliyorsan boşluk testi uygula yada işaretlediğim yeri bi iki metre genişlinde az biraz çalış şöle 1-1,5 metre gibi bakalım karşına ne çıkacak.çalışma yaparkende gündüz çalış çünkü şekilli taşlar çıkabilir.onun için sana farklı bi yön verebilir.şimdiden yerin sana ve de sevdiklerin e hayırlar getirmesi dileğiyle.selametle kalınız.hayırlı forumlar.selam ve dua ile.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

aramıza hoş geldiniz iyi forumlar dilerim. inşallah açtığınız konuda da muvaffak olursunuz. ustalar güzel yorumlar getirmişler. dinlemenizde fayda vardır.

bende taşın şeklini benzettiğiniz tarlanın fakir babanın yuvarlaktan çıkardığı kanal yönünde tarlanızın bitim noktasına doğru değerli ve boşluk testi yapmanızı öneririm.

unalevren14

Kullanıcı

selam arkadaşım bence bu taş ı ya bi kalıp veya bi ürünün suyunu falan yapmaya yarayan bi amera bide o taş tam derenin omega yapan yerinde heralde o ilgiç

ufuk14

Kullanıcı

hoş geldiniz.ustalar gerekeni söylemiş.bende nacizane olarak
iki yol birleşkesi nin dogu yan tarafındaki farklılıga bakmanı öneririm.saygılar

veysel

Kullanıcı

kardeş bu taş üzerindeki yatay çizikler 17 adım batı yönünde tünel var diyor. kolay gelsin.

aslan kral

Kullanıcı

oncelıkle aramıza hos geldınız,
bak kardeş;
yerı anlatmaya calıstın ama coook eksık anlattın hele sen cevredekı yapılardan ve yonlerden tam anlamıyla bahset, fotolaman cok kotu net degıl resımler her neyse,

ısaretlı tasın oldugu tarla hoyuk,
işaretlı tasın hemen asagsında bulunan dere catalının ıcınde para var,
bır de kuyu olacak,
ısaretlı tas ucgen kesım sanırım ve baktıgı yonde bulunan tepenın kopruye bakan yamacında harıta var,
kaynak ve degırmenden hıc bahsetmedın !!!

yorumunuz için teşekkür ederim kanas usta evet sadece resimleri yükledim çevre ile ilgili bilgi vermeyi unuttum çevre eski yerleşim alanı işaretin 200-300 metre üsttarafında kilise var ama yıkılmış değirmen var mı bilmiyorum ama eski bir yaşantı yeri.dere çatalıyla ilgili olarak para kuyuda mı yoksa ayrı yerde mi haritadan bahsetmişsin harita farklı bir bölgeyi mi gösterir yoksa işaretin çevresini mi kuyu ve ya tarla son nokta olabilir mi resimler kalitesiz doğru fotoğraf makinesi götürdüm ama işte nasip olmadı çekmek değerli yorumlarını bekliyorum saygılar iyi çalışmalar.

aslan kral

Kullanıcı

s.a mubarek.mekanımıza h.g diyerek başlıyorum.gelşinle birlikte güzel bir fotoda yuklemişsin.inş devamınıda getirirsin.şimdi gel gelelim senin işaretine..sana zahmet olacak ama varsa imkanın iaşretlediğim yerde yapabiliyorsan boşluk testi uygula yada işaretlediğim yeri bi iki metre genişlinde az biraz çalış şöle 1-1,5 metre gibi bakalım karşına ne çıkacak.çalışma yaparkende gündüz çalış çünkü şekilli taşlar çıkabilir.onun için sana farklı bi yön verebilir.şimdiden yerin sana ve de sevdiklerin e hayırlar getirmesi dileğiyle.selametle kalınız.hayırlı forumlar.selam ve dua ile.
as slm üstad hoşbulduk teşekkür ederim sizin gibi üstadlar oldukça ben de işaret bitmez şu an bölgeye gitme şansım yok bahara nasip olursa işte sizin gibi üstadların görüşleriyle son noktayı bulursak inşallah bakalım siz taşın çevresinden mi şüphelendiniz bizde taşın bulunduğu tarla dikkatimizi çekti tarlayla aynı şekilde kuyu ve ya oda işareti olabilir dedi bazı kimseler son nokta olarak sizin görüşünüz nedir saygılar.

Üst Alt