Oturtturma kaya icerden | Define işaretleri ve anlamları

Oturtturma kaya icerden

illeqal38

Kullanıcı
Selamün aleyküm burası bir Ermeni ve birçok yabancı medeniyetlerin yaşadığı dam degimiz dağı yani kayayı oyma kaya ev girişte sol taraf gayet normal her hangi bir anormallik yok velakin içeri girdiğimizde reismde gördüğünüz gibi ustalarım kaya oturtma var yorumlarınızı bekliyorum efem..

illeqal38

Kullanıcı
1 ci fotoğraf kapının yukarısı 2 ci olan kapının sağ 3 cu ise içerden çekilen

Ekli dosyalar

• 1000086598.jpg
    1000086598.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 20
  • 1000086595.jpg
    1000086595.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 20
  • 1000086594.jpg
    1000086594.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 20

Roni

USTA - KÂŞİF
Admin
1 ci fotoğraf kapının yukarısı 2 ci olan kapının sağ 3 cu ise içerden çekilen
Yorumu neye bekliyorsunuz tam olarak?

Burası sizden önce yüzlerce kişiye uğraklık etmiş gibi 🤔

Buranın dış görüntüsü yokmu çevresi girişi çıkışı yüzeysel nedir ne değildir?

Karşısı nedir gerisi sağo solu nedir?

Dediğiniz gibi orası dam ise çevresi bellidir.

illeqal38

Kullanıcı
Yorumu neye bekliyorsunuz tam olarak?

Burası sizden önce yüzlerce kişiye uğraklık etmiş gibi 🤔

Buranın dış görüntüsü yokmu çevresi girişi çıkışı yüzeysel nedir ne değildir?

Karşısı nedir gerisi sağo solu nedir?

Dediğiniz gibi orası dam ise çevresi bellidir.
Burası kayadan oyma evler birbirinden bağlantılı mağaralar ve girişler var karşısı uçurum manzara çok güzel bölge birçok değirmen ve sapeller var çoğu kaçak kazıya uğramış vs

illeqal38

Kullanıcı
Burası kayadan oyma evler birbirinden bağlantılı mağaralar ve girişler var karşısı uçurum manzara çok güzel bölge birçok değirmen ve sapeller var çoğu kaçak kazıya uğramış vs
Roni ustam demem o ki; onkaya oturtma olabilirmi veyahut neden böyle birşey yapılmış dışardan birebir aynı hiçbir fark göremezsiniz ama içerden uğraştım ve bölgeye böyle bir şey çıktı eski Ermeni evleri bayağı eski çünkü kaya oyma

illeqal38

Kullanıcı
Önden resimleri roni usta

Ekli dosyalar

• 1000087045.jpg
    1000087045.jpg
    787 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000087047.jpg
    1000087047.jpg
    801.6 KB · Görüntüleme: 17

Roni

USTA - KÂŞİF
Admin
İyide bu ermeniye ait değil. Burası farklı bir yaşam alanı. Özünde süryanilerin sıklıkla yaşadığı alanlara benzemekte. Eski roma dönemi ile kıyaslanabilir. Ama alanın detaylı incelenmesi gerekir. Bu tğr alanlarda muhakkak filama sancak noktasında kaya figürleştirilir ve merkezi noktayı işaret eder. Bu açıdan da bakmak lazım.

illeqal38

Kullanıcı
İyide bu ermeniye ait değil. Burası farklı bir yaşam alanı. Özünde süryanilerin sıklıkla yaşadığı alanlara benzemekte. Eski roma dönemi ile kıyaslanabilir. Ama alanın detaylı incelenmesi gerekir. Bu tğr alanlarda muhakkak filama sancak noktasında kaya figürleştirilir ve merkezi noktayı işaret eder. Bu açıdan da bakmak lazım.
Anlıyorum sizi roni ustam bölge çok medineyete misafir perverlik yapmış dışardan birebir aynı olan yüzey içerden ise kırıldığı zaman içinde oturtma kaya var ben görüş açısınızi merak eddim o yüzden paylaşım gereği duydum

Roni

USTA - KÂŞİF
Admin
Anlıyorum sizi roni ustam bölge çok medineyete misafir perverlik yapmış dışardan birebir aynı olan yüzey içerden ise kırıldığı zaman içinde oturtma kaya var ben görüş açısınızi merak eddim o yüzden paylaşım gereği duydum

Yerleştirme kayalar çok yönlü sebebe dayalı olabilir. Sızıntı için yama olabilir saklama alanı olabilir kasa olabilir bunu anlamanın en iyi yoluda doğru cihazla tespit etmektir. Görüntüdeki haline bakarak yorum görüş bildirecek olursak konu akışı değişir. Evet bu haliyle şüpheye şayan görünüyor lakin asliyetini bilmek görmek incelemek gerek. Burası birinci derece sit alanı sanırım

illeqal38

Kullanıcı
Yerleştirme kayalar çok yönlü sebebe dayalı olabilir. Sızıntı için yama olabilir saklama alanı olabilir kasa olabilir bunu anlamanın en iyi yoluda doğru cihazla tespit etmektir. Görüntüdeki haline bakarak yorum görüş bildirecek olursak konu akışı değişir. Evet bu haliyle şüpheye şayan görünüyor lakin asliyetini bilmek görmek incelemek gerek. Burası birinci derece sit alanı sanırıs
Sağolasın roni ustam detaylı çalışma yaparak bilgi vereceğim

Üst Alt