PAPAZ, KOLTUK, ANAHTAR, 2 BAKLALI ÇAN, ÇİÇEK...

babacan3441

Kullanıcı
ustam selamlar..alanın güzel .dediğin gibi eşkiya bölgesi bu kesin.pek çok işaretler mevcut.yoğun olduğum için en azından nasıl bir katkıda bulunursam iyi olur diye birşeyler eklemek istedim.öncelikle taşta düşünen kız var.eli çenesinde eli yumruk halinde oluşu bende birşey gizli anlamını bana veriyor.Saçlarında tek ayağını göremediğim ve ters tarafa bakan ayı var.Eğer topal ise net secemedim ama ayak olabilecek bir yer işaretledim.birde dirsek ve çene arasına bakmakta fayda var.üst kısımda bir kayanın arasında bakan için yine bir kurcala derim.gelelim sağ tarafa bir çocuk koluna zincir takılı ya esir yada bir taşı kaldırmak için koluna zincir takmış.bu taşı neden kaldırıyorsun diye bir sorarım.birde kafası hala güneş alıyor...Ya nasip...

Ekli dosyalar

• foto1.png
    foto1.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 15

babacan3441

Kullanıcı
sağda en üstte yan duran küp ağzı yer var ve altında da barkaçtan dökülen su var.barkaçtan dökülen suyun olduğu alanda iyidir.papaz karşıya küp çaprazda bakış açısı dışında kalıyor.papaz bakış açısını yine de değerlendirelim dersen farklı yerleri ben olsam yine yoklarım.küp hizası yere doğru bir bebek var emekliyor.buda bana yine güzel bir kapama olduğunu söylüyor.zemin alanda taşla birşelim yeri kapalı yer.ama imkan varsa bebek kafası da giriş için güzel görünüyor.bunalrında sağ tarafa tekrar bakayım dedim derviş oturmuş tespih çeker karşıya bakıyor.mekan ağzımıdır bilemem ama birde karşıya bakınca deniz girintisi insan silüeti şeklinde .gözlere ve kapama oalbilecek yerlere yine bakarım...ne olursa hayır ile olsun.nasibin bol olsun.

Ekli dosyalar

• FOTO2.png
    FOTO2.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 12

analiz40

Kullanıcı
abi az bilgi ile anladığım kadarı ile bu adamın verdiği işaretleri eğer direk görebiliyorsan onların hepsi yanıltma kurnaz çok kurnazca koymuş ve tılsımı sıkıntılı bi tılsım kordineli yaptığı yere girmek çok aşırı zor ama acil terk etmesi gerektiğinde o kadar zor yapmamış onları çıkartanlar var ama sistematik gömüsünü açabilmek çok zor

drapeta

Kullanıcı
sağda en üstte yan duran küp ağzı yer var ve altında da barkaçtan dökülen su var.barkaçtan dökülen suyun olduğu alanda iyidir.papaz karşıya küp çaprazda bakış açısı dışında kalıyor.papaz bakış açısını yine de değerlendirelim dersen farklı yerleri ben olsam yine yoklarım.küp hizası yere doğru bir bebek var emekliyor.buda bana yine güzel bir kapama olduğunu söylüyor.zemin alanda taşla birşelim yeri kapalı yer.ama imkan varsa bebek kafası da giriş için güzel görünüyor.bunalrında sağ tarafa tekrar bakayım dedim derviş oturmuş tespih çeker karşıya bakıyor.mekan ağzımıdır bilemem ama birde karşıya bakınca deniz girintisi insan silüeti şeklinde .gözlere ve kapama oalbilecek yerlere yine bakarım...ne olursa hayır ile olsun.nasibin bol olsun.
teşekkür ederim arkadaşım zaman ayırdığın için önerilerinin hepsini dikkate alıcam çoq sağol..

drapeta

Kullanıcı
abi az bilgi ile anladığım kadarı ile bu adamın verdiği işaretleri eğer direk görebiliyorsan onların hepsi yanıltma kurnaz çok kurnazca koymuş ve tılsımı sıkıntılı bi tılsım kordineli yaptığı yere girmek çok aşırı zor ama acil terk etmesi gerektiğinde o kadar zor yapmamış onları çıkartanlar var ama sistematik gömüsünü açabilmek çok zor
haklısın arkadaşım sistematik ve kordineli tılsımlarıda tuzaklarıda doğru ama farkları var anlaya bilene bakalım yaradan bi kapısını açacak inş bize saygılar..

Üst Alt