s.a millet topal ayı işareti. | Define işaretleri ve anlamları

s.a millet topal ayı işareti.

İRON

Kullanıcı
s.a beyler bir çoban arkadaşım bana aynı bu işaretin canlısını gerçeğini görmüş buyuk bir kayada daha görme imkanım olmadı ama inanmazsan gel götüreyim seni.kendi gözlerinle gör dedi..bana guveni tam olduğundan daha şu ana kadar kimseye göstermemiş.bir derenin ust kısımlarında kalıyormuş.inş gidip kendi gözlerimle görüp fotolarla dönecem.gittiğimde nerlere dikkat etmem gerekir.nasıl bir yol izlemme lazım.bilgisi vede topla ayı hakkınd atecrübesi olan var ise lütfen bana yardım etsin.sevgi ve saygılarımı sunarım selAmetle kalınız inş..

7099gfff.jpg

erzurumludefineci

Kullanıcı
Yasaklı
Cevap: s.a millet topal ayı işareti.

fakir abi bilgim ve tecrubem var...
çoban arkadaş götürse bile yeri arayıp bulamayacak veya ipe un serip seni götürmeyecek.. selam... dua....

İRON

Kullanıcı

fakir abi bilgim ve tecrubem var...
çoban arkadaş götürse bile yeri arayıp bulamayacak veya ipe un serip seni götürmeyecek.. selam... dua....

götürecek mubarek götürecek buna em,nim.çünkü kendisine söledim görmeden sana yardımcı olamam diye.götürmessede kdisi bilir.sen hele hyaırlsı ile yapmam gerekneleri bildiğin kadarıyla bi yaz bakalım.inş gittiğimde deahada dikkatli bakacam araştıracam.saygılarımla selametle kal inş..mubarekkkkk

impossibleman

Kullanıcı

Bende şöle birşey hatırlıyorum. Tabi bakmakta fayda var. Ayı ile tanışma şerefine nail olamadık ama :). Topla ayının eksik uzvu yani ayağı: Ya bir kaya üzerinde resmedilmiş yada kaya ayağı şeklinde benzetilmiş olarak 51 adımda bulunur. Altında ufak bir emaresi olacak. Arkadaşın dediği gibi açık bir mağara yada gizlenmiş bir mağarada ikinci parası olur diye biliyorum. Tabi mağara hemen ayının olduğu yerde değilse biraz uzağa atabilir. İnşaAllah doğru yönlendirmişimdir. Ustalarımız iyisini bilir elbet..

Sarpedon

Kullanıcı

Fakir baba ustam, bu resim yillardir dolasir sitelerde. Herkes bir hikayesini anlatir. Ben bunun aynisini rodop daglarinin yunan ile bulgar sinirinda gordum. Sahteydi, bilincle yapilmisti, neden yapmislar bilmiyorum. Ama bildigim bir sey varsa bu topal ayi bir zamanlar van sehrimizde olduguydu. Ama tahrip edildigi anlatildi, ve sonrasinda internet ortamlarinda ballandirila ballandirila anlatildi. Kimse cikip bir orjinal tesmini ne cekti nede gosterdi. Internette dolasan bu resimler yaniltici gercekle bagdasmayan fantazi amacli, birileri hala bu topal ayi isini surdurmekten zevk aliyor.
Seni goturucek arkadas insallah seni yaniltmaz. Gorursen kendi ellerinle dokanirsan bizleride habersiz birakma ustam. Saygilarimla

nusret54

Kullanıcı

Güzel kardeşim topal ayı muhabbeti her bölgede mevcuttur, ancak gerçekle bagdasan bir bölge varsa oda bolu göynük havalesi, konuya gelince topal ayidan para almak hicmi hic kolay değildir, topal ayının bulunduğu bölgenin özellikleri şöyledir, öncelikle sarp bir kanyon olmalı kanyonun derinliği takriben en az beş katlı iki tane bina düşünelim bu yükseklikte olmalı iki binanın arasında farzet, ve bu sarp kayanın uç kısmına yakın bir yerde tırmanır vaziyette olmalı bunu acik gözle göremezsiniz çünki bilinçli olarak o kayaya sarmaşık sardirilmistir dikme dir yani, üçüncüsü ise bölgede bol miktarda incir ağacı olmalı, şayet gerçekten görecek olursan bu işareti ayının bir eli daha önde olur pencesini takmış gibi orası horosandir kirmalisin, ama normal şartlarda bu kayaya yukarıdan aşağıya sarkmak kolay değildir, heleki aşağıdan hiç çıkamazsınız, şunu bilmelisinki topal ayı zengin eşkıya işaretidir parası tılsım ve tuzaklidir sakin olaki es kaza görürsün işareti bir bilenden yardım almadan bişey yapma, gerçi ana parasını bulmak o kadar kolayca değildir, inşallah resmi görürsün o bile yeter insana ama ben pek inanmıyorum bu isaretin görüldüğüne, türkiyede 7bolge seçilip resmedilmistir ancak 6 sı sahte biri gerçek gomu olandır. Başarılar kardeşime.

erzurumludefineci

Kullanıcı
Yasaklı

bu topal ayıdan bir tane görmüştüm adamlar olduğu taşı dinamitlemişler ayının olduğu bölümü almış eve getirmişler jandarma ellerinden almış muhtara teslim etmiş muhtarda müzecilerin gelmesini bekliyordu okulun bahçesine koymuştular ben orada gördüm.. büyüklüğü 35 cm idi boyu enine eşit gibiydi... ve senin eklediğin resimdeki gibiydi..

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

Güzel kardeşim topal ayı muhabbeti her bölgede mevcuttur, ancak gerçekle bagdasan bir bölge varsa oda bolu göynük havalesi, konuya gelince topal ayidan para almak hicmi hic kolay değildir, topal ayının bulunduğu bölgenin özellikleri şöyledir, öncelikle sarp bir kanyon olmalı kanyonun derinliği takriben en az beş katlı iki tane bina düşünelim bu yükseklikte olmalı iki binanın arasında farzet, ve bu sarp kayanın uç kısmına yakın bir yerde tırmanır vaziyette olmalı bunu acik gözle göremezsiniz çünki bilinçli olarak o kayaya sarmaşık sardirilmistir dikme dir yani, üçüncüsü ise bölgede bol miktarda incir ağacı olmalı, şayet gerçekten görecek olursan bu işareti ayının bir eli daha önde olur pencesini takmış gibi orası horosandir kirmalisin, ama normal şartlarda bu kayaya yukarıdan aşağıya sarkmak kolay değildir, heleki aşağıdan hiç çıkamazsınız, şunu bilmelisinki topal ayı zengin eşkıya işaretidir parası tılsım ve tuzaklidir sakin olaki es kaza görürsün işareti bir bilenden yardım almadan bişey yapma, gerçi ana parasını bulmak o kadar kolayca değildir, inşallah resmi görürsün o bile yeter insana ama ben pek inanmıyorum bu isaretin görüldüğüne, türkiyede 7bolge seçilip resmedilmistir ancak 6 sı sahte biri gerçek gomu olandır. Başarılar kardeşime.

Bolu göynük şengem kaya gergef kaya ..... kaya bunların sac ayak yaptıkları bölgede olduğu ifade edilir.Şengem kaya bölgesinde 2 kıl heybe içerisinde üzerinde gümüşten kını olan kemik saplı çerkez kaması ve bölgenin deri haritası ..........somurtuk

Üst Alt