Arkadaşlar siz türkçe konuşmasını bilmiyormusunuz sorması ayıp. Burada herkes bildiği dili konuşacaksa bilmeyenin burda işi ne veya bilmeyenin burada işi olacaksa bilenin işi ne?
Her ne olursa olsun kural ihlalidir bir daha tekrar edildiği takdirde önce mesajı silerim ikincide tamamen konuyu kilitler çöpe taşırım. Bu konuda hassasiyet göstermenizi tavsiye ederim. Forum kuralları kırmızı çizgimdir. Selametle.
Bu konum ile bilgi verirmisin neden burası eldeki bilgiler veriler nelerdir. Bu konuma baktım bir calisma yaptım .37,6132833, 43,6809644 @Naz gardaşım buraya bakıver ne gördüğünü söyle
Neden burasından ziyade nedenini vede içeriğini konuma bakacağını iddia edenin sunması lazım ki konuya açıklık gelsin. Sizin yaptığınız çalışma neticesinde ortaya çıkan nedir? Siz nasıl bir sonuca vardınız?Bu konum ile bilgi verirmisin neden burası eldeki bilgiler veriler nelerdir. Bu konuma baktım bir calisma yaptım .
Konuyu açan arkadaş forumu bırakacağını söylemişti. Açıklama yapacağını sanmıyorumNeden burasından ziyade nedenini vede içeriğini konuma bakacağını iddia edenin sunması lazım ki konuya açıklık gelsin. Sizin yaptığınız çalışma neticesinde ortaya çıkan nedir? Siz nasıl bir sonuca vardınız?
Bence kaçmamıştır arz talep modundadırKonuyu açan arkadaş forumu bırakacağını söylemişti. Açıklama yapacağını sanmıyorum
Gardaş sen çalışma sonucunu yaz hatta görsel olarak açıkla belki nasibimiz ordan çıkarBu konum ile bilgi verirmisin neden burası eldeki bilgiler veriler nelerdir. Bu konuma baktım bir calisma yaptım .
Bu konumda görünen ev mıdır ahir mıdır çevrede neler var başka ne gibi bilgiler var bu senin için iyi olur . Ona göre çalışma ile ilgili bilgi vericem ..Gardaş sen çalışma sonucunu yaz hatta görsel olarak açıkla belki nasibimiz ordan çıkar
Gardaş mekânda kilise kalıntısı varBu konumda görünen ev mıdır ahir mıdır çevrede neler var başka ne gibi bilgiler var bu senin için iyi olur . Ona göre çalışma ile ilgili bilgi vericem ..