Tam piknik yapilacak yer, mangali ve semaveri de cikarabilirsek on numara olur. Cok iyi odaklanirsak her kaya bir saheser gibidir burada.
Ustam doğrudur bu kayalar da aşırı mineral var, cihaz hepsinde ötüyor ve yanıltıyor maalesef, başka çözümler bakacağız artık ilginiz için teşekkürlerSuya yakın yerlerde bir şey yapılabileceğini sanmıyorum. Kasa bakılabilir ama taşlara dedektör çok ötüyorsa demir oksitliler demek ki. Oradan da bir şey çıkmaz.
Zirve dediğiniz yere odaklanabilirsiniz. Orada da metal&boşluk tespiti yapabilecek donanıma sahip olmak zorundasınız.
Başka türlüsü doğa gezintisi olarak anılarınızda yer alır.
Rast gelsin.
@TimuR964 abim çok teşekkür ediyorum ilginiz için Allah razı olsun , tosun u gördün değil mi? Benim gördüğüm en güzel şey bu konudaselamınaleyküm işaretlediğim kayadan rahat sinyal alınır gördüğum doğruysa ya ağustosda 2 km geriden suyun yönunu değiştireceksin yada o kayayı kandırabilecek kepçeciği bulacaksın aklımın yettiği bu kadar.*huuu*Ekli dosyayı görüntüle 64385
Evet ustam çok güzel bir piknik alanı, buyur gel misafirimiz ol orda bir tosun var gördün umarım, mükemmel ötesi bir şey ilginiz için teşekkürlerTam piknik yapilacak yer, mangali ve semaveri de cikarabilirsek on numara olur. Cok iyi odaklanirsak her kaya bir saheser gibidir burada.