Taşın Altında Hayvan Dişleri!!!! | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Taşın Altında Hayvan Dişleri!!!!

_Trakyalı_

Vip Üye
Suya yakın yerlerde bir şey yapılabileceğini sanmıyorum. Kasa bakılabilir ama taşlara dedektör çok ötüyorsa demir oksitliler demek ki. Oradan da bir şey çıkmaz.

Zirve dediğiniz yere odaklanabilirsiniz. Orada da metal&boşluk tespiti yapabilecek donanıma sahip olmak zorundasınız.
Başka türlüsü doğa gezintisi olarak anılarınızda yer alır.
Rast gelsin.

bestami31

Kullanıcı
Suya yakın yerlerde bir şey yapılabileceğini sanmıyorum. Kasa bakılabilir ama taşlara dedektör çok ötüyorsa demir oksitliler demek ki. Oradan da bir şey çıkmaz.

Zirve dediğiniz yere odaklanabilirsiniz. Orada da metal&boşluk tespiti yapabilecek donanıma sahip olmak zorundasınız.
Başka türlüsü doğa gezintisi olarak anılarınızda yer alır.
Rast gelsin.
Ustam doğrudur bu kayalar da aşırı mineral var, cihaz hepsinde ötüyor ve yanıltıyor maalesef, başka çözümler bakacağız artık ilginiz için teşekkürler

bestami31

Kullanıcı
selamınaleyküm işaretlediğim kayadan rahat sinyal alınır gördüğum doğruysa ya ağustosda 2 km geriden suyun yönunu değiştireceksin yada o kayayı kandırabilecek kepçeciği bulacaksın aklımın yettiği bu kadar.*huuu*Ekli dosyayı görüntüle 64385
@TimuR964 abim çok teşekkür ediyorum ilginiz için Allah razı olsun , tosun u gördün değil mi? Benim gördüğüm en güzel şey bu konuda

bestami31

Kullanıcı
Bu kadar net bakınız ustalar herkese rast gelsin inşallah

Ekli dosyalar

• IMG_1778.jpeg
    IMG_1778.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 13
  • IMG_1779.jpeg
    IMG_1779.jpeg
    970.5 KB · Görüntüleme: 13
Üst Alt