Toprak dolgu oda ve 35m kuyu | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Toprak dolgu oda ve 35m kuyu

tuarec

Super Moderatör
kuyu derinliklerine özellikle burda 35 m derinlige takılmamak gerek

bestami31

Kullanıcı
35 metre derinlik çok sıkıntı olur ustam, o kadar derinlik de sağlıklı bir ölçüm alamazsınız, yani çelişkili olur, siz daha kolayınıza gelene bakın derim naçizane tavsiyem kolay gelsin yani hayati tehlike bile sözkonusu olabilir,

balkaya34

Vip Üye
35 metre derinliğe hangi gpr inmiş ? Benim bildiğim 2 yada 3 cihaz var o derinliklerden görüntü alabilicek... Zor iş okurken yoruldum ben...
Selam arkadaşlar,, Mantık dışına çıkmamak gerekir , 35 metre olsa olsa havalandırma olur, 35 mt kuyu olsa bunun mantığı ne olabilir,
Bir digeride Ev icinde cihazlar hep değişik sinyaller alır,
Burda düşünün, 20, mt2 35 mt derinlik veren cihaz Hemen yani başında Kab, tencere, tava ,Elektrik kablosunu ,Catal kaşık gibi bütun araç gereçleri, Usdunuzdeki telefonları, Yani bu saydiklarimdan daha fazlasını görmeden Bunlarin arasından geçip gidiyorsa 35 metreye , buna inanmakta hata yapmış oluruz,
Arazide dahi ,Bir dedektorle sağlıklı bir arasdirma yapmak istiyorsan Bunu Kendi üstündekileri boşaltmak lazım , Tlf ,Anahtar ,kontak,Bıçak, Bozuk para, Takma metal diş,, Yüzük ,Ayakkabında çivi, Metal gozluķ çerçevesi, Daha aklima gelmeyen bir-çok araç gereç leri terk etmek lazım, Yoksa yanlış sinyal alır ve verir ,Isde orda arkadaşlarınızda vardı yokdu tartışmasına kalır işleriniz,

Son düzenleme:

ayhanerfah

Kullanıcı
Yazdiklarimi iyi oku. Bu uc kuyu ucgen yapiyor dediniz. Tam uc kuyunun ortasi yani ucgenin ortasinda dur. Kuyunun birisi durdugunuz noktanin kuzeybati yonunde kaliyorsa o kuyuya git. Derinlik 7m olmasi lazim. O kuyu ve ceresinde test yap. Digerleri bos.
Dövme toprak dolu oda içi ustam bir tanesine karot vuruldu sonucları forumda bildirecegim teşekkür ederim

ayhanerfah

Kullanıcı
Selam arkadaşlar,, Mantık dışına çıkmamak gerekir , 35 metre olsa olsa havalandırma olur, 35 mt kuyu olsa bunun mantığı ne olabilir,
Bir digeride Ev icinde cihazlar hep değişik sinyaller alır,
Burda düşünün, 20, mt2 35 mt derinlik veren cihaz Hemen yani başında Kab, tencere, tava ,Elektrik kablosunu ,Catal kaşık gibi bütun araç gereçleri, Usdunuzdeki telefonları, Yani bu saydiklarimdan daha fazlasını görmeden Bunlarin arasından geçip gidiyorsa 35 metreye , buna inanmakta hata yapmış oluruz,
Arazide dahi ,Bir dedektorle sağlıklı bir arasdirma yapmak istiyorsan Bunu Kendi üstündekileri boşaltmak lazım , Tlf ,Anahtar ,kontak,Bıçak, Bozuk para, Takma metal diş,, Yüzük ,Ayakkabında çivi, Metal gozluķ çerçevesi, Daha aklima gelmeyen bir-çok araç gereç leri terk etmek lazım, Yoksa yanlış sinyal alır ve verir ,Isde orda arkadaşlarınızda vardı yokdu tartışmasına kalır işleriniz,
Pyhton gpr idi ustam 75 mh verilen anomoli ve derinlik öyleydi tabi her cihaz kesin sonuc veremez o yüzden bilginize başvuruyorum sonuclandırmaya niyetliyim inşaAllah haber edecegim

tuarec

Super Moderatör
ben kuyular arası mesafeleri merak etmekteyim

SiyahBeyaz

Vip Üye
Pyhton gpr idi ustam 75 mh verilen anomoli ve derinlik öyleydi tabi her cihaz kesin sonuc veremez o yüzden bilginize başvuruyorum sonuclandırmaya niyetliyim inşaAllah haber edecegim
Tamam şimdi oldu. Rusların makinesi 75 metreye kadar inebiliyor. 3. Köprünün ayaklarında da bu cihaz kullanıldı... Kaçınci metreye bakicaklarsa ona göre anten takarlar.. Örneğin ilk 15 metreyi görmeyip 15/25 arasına bakicaklar buna göre anten takıyorlar... Kullanıcı da işin ehli ise, sonuçlar merak uyandırıyor...

Üst Alt