üç oyma hilal şeklinde

KARE(KUKIR)

Kullanıcı
gene aynı bölge arkadaşlar yer kayalık ve zirve nokta oymaların hemen önündeki kayada bayağı şüpheli hani:confused:

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Cevap: üç oyma hilal şeklinde

burda bişey yoksa hiçbiyerde yoktur usta. bu kadar şaibeli bi yer ! boşluk nerden bulduysanız,, işte orası yeridir... şu soru işaretli alanlardan biridir.

Son düzenleme:

A21MEDLi

Admin

benim dikkatimi çeken bu iki yer oldu,son resimdeki kayanın dahada uzaktan çekilmiş resmi varmı?.

Alfa Romeo

Kullanıcı

İlk fotondaki oyma dediğin taş'a sırtını daya ve biraz uzak mesafeyi alacak şekilde önüne bak..Karşında Dere yatağı var ve Dere yatağına paralel şekilde üç adet sıralı mezar mevcut, işaret direkt orayı vermiş...

TATLARLI

Kullanıcı

Kukır ustam işçilik çok zayıf ve işaret eksik. Bu daha çok kesik oyma. Yani yol tarif eden türden muhakkak aynı kayada işaret daha olması lazım. Temizlenip bakılması lazım. O anakayalık baya yaşlı çok parçalanmış çok doğal kanal oluşmuş birşeyler olsaydı çoktan ele verirdi diye düşünüyorum. Bence uğraşmaya değmez ustam.

TATLARLI

Kullanıcı

Kukır ustam işçilik çok zayıf ve işaret eksik. Bu daha çok kesik oyma. Yani yol tarif eden türden muhakkak aynı kayada işaret daha olması lazım. Temizlenip bakılması lazım. O anakayalık baya yaşlı çok parçalanmış çok doğal kanal oluşmuş birşeyler olsaydı çoktan ele verirdi diye düşünüyorum. Bence uğraşmaya değmez ustam.

Üst Alt