Ustalardan Yardım. | Define işaretleri ve anlamları

Ustalardan Yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gulum44

Kullanıcı
Merhaba hayırlı geceler, ustalarımızdan bu fotoğrafa bakarak birşey olup olmadığı yönünde yorumlarını bekliyorum.

qd3c8.jpg

aga.0074

Kullanıcı
Cevap: Ustalardan Yardım.

değerli kardeşim kurallara uymamışssın..konu başlığın yanlış..ve tek resim eklemişsin..bölge hakkında hiç bir acıklayıcı yorum yapmamışsın...ve orada oda var...bu konuyu okuyan arkadaşlar lütfen yorum yapmasın bu konuya..bukadar konuya bukadar yorum fazla bile...çünkü forumu araştırmadan konu aaçılıyor..

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni

selamunaleykum,

foruma hoş geldınız.

foruma konu acarken konu acma kurallarını görmüş olmalısınız.ben gözden kaçırdıgınızı düşünerek buraya eklıyorum.sizde konunuza uygun başlıgı bularak yeni konu açınız.konunuz kilit.

anlayısınız için tesekkurler.

[W]"acil yardım", "yardım", "lütfen", "çok acele", "bakarmısınız" Gibi Kelimelerin Başlıkta Kullanılması Kural İhlalidir. Sonucunda; -Konunuz Kilitlenir Ve Cevap Verilmez.
Sorun Yada Paylaşım Açıkça Belirtilmeli. Ve Yardım Edecek İnsanların Moralini Bozacak, Hevesini Kıracak Uslupla Konuşulmamalıdır. Aksi Takdirde;
-Konunuz Kilitlenir Ve Cevap Verilmez.
-Tekrar Etmeniz Durumunda Forum Kuralları Gereği Uzaklaştırılırsınız.
[/W]

aga ustanın yorumunu görmedım yoksa yazmazdım,kuralları hatırlatmak adına kendı yorumumu silmiyorum.

gerekeni aga usta belirtmiş.

KANAS_USTA

Vip Üye

aramıza hoş geldınız kardeş
site kurallarına uygun açılan konular dıkkate alınmaktadır
koca daga uzaktan bakıp şurası demek köyun sığırında kendı ınegını bulmak gıbı zor bır mesele.
şaka bır yana sıze yardımcı olmak ıcın sızde bıze yardımcı olunuz.
tekrar hoş geldınız.

KARE(KUKIR)

Kullanıcı

bende ustalara katılıyorum. bu arada açılmış bi yerin var daha yakından çek detayıyla çek sende göreceksin ama detayıyla foto ve açıklama okey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt