Wolcan üçlemesi | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Wolcan üçlemesi

tuarec

Super Moderatör
bu kadar rakamlara takılı kalmayın bölgeyi bulmadıktan sonra bunların anlamı yoktur. Ayrıca birden çok dilde şifrelenmiştir bölge, siz bölgeyi bulunca rakamlara göre arayacaksınız ancak asıl olan işaretlerdir. Nalbant alanı hala yerinde duruyor kapı kayanın üstünde oraya gitmek sorun değil ama malı almak için çok kuvvetli manevi koruman olması lazım her yer tılsım hem belgeden hem de bölgeden söylüyorum
eşkiya işaretlerinde tılsımsız yer olacagını sanmıyorum zaten kendiside tılsımladıgını yazar en basiti 7 muhur dedigimiz olaydır yani bir kişinin 7 ayrı isim kullanmasıdır esasında kara hasanla alibey veya degişik isimli kişler aynı yani tek kişidir

Dedektif

Vip Üye
@bestami31 tahribat olursa aleyhimize olur, Çok dikkatli ve tek atışla 12 den vurmak lazim , Orayi kır burayi kır olursa ayakların Kellene degerek kaçarsın, Birdahada o alana giremezsin, Eyvah dersin ama is işten geçer, Haninderlerya Tavsan Yamaca gecerse VAH VAH dersin,
Onun için boyle olacak, Daha neler neler var usdam, Oralara gittigimde eve dönmek üzüyor beni , O alandan ayrilmak isdemiyorum,
ALLAH hayirlisini versin İNSAALLAH
Ustam ben kayıttan anlamam,
Çiçekten hiç anlamam,her çiçek eşkiya mıdır sorgularım :)
Çiçeğinize örnek bir görselim vardı,çözümünüze destek olması amacıyla paylaşmış oldum.. uzak çekim olduğundan görüntü kalitesi düşük.

Ekli dosyalar

• 1000239756.jpg
    1000239756.jpg
    334.3 KB · Görüntüleme: 4

Eli bey

Kullanıcı
@ Balkaya ustam degerli paylaşımda bulundunuz teşekkur ederim nalbant alanındaki sandık kayanın üçgen köşesine mesafesi ne tahmini ölçüde olabilir sizinde dediginiz olabilir eşkiyanın verdigi üçgen ölçülerini sahada bulamayabiliriz gibi bir kanı oluştu 12,5m+11,5m+4m=28 m
olması aklımı karıştırdı ama sonuçta eşkiyanın özel bir üçlemesi olabilir
Abi ben kendi nalbantımı ölçtüm :))) iki yan yana olan taştan uzağa benim ki 13’80 diğeri 13.40 =27’20 \ bölü. 0.68=40.sonra kemençeye gittim kemençe kuzey batı güney batı yapar, kemençeden yanındaki taşa ve karşıdaki tek beyaz taşlı ölçtüm 27.20 / bölü 0.68 =40 sonra gittim iki öküze beyaz öküz koltuk ve yerde yatan kare taş net 40 çıktı sonra 40\ bölü 0.68 yaptım 58 çıktı aklıma geldi iki öküzün arasını ölçtüm metreyle 58 net verdi babam zaten 25 yıl önce öküzün altını yarım metre kazıp bırakmıştı

balkaya34

Vip Üye
Arkadaşlar Öyle tılsım filan bana göre Fasa fiso, 1974 yilindan bu yana dağlarda ovalarda her yerde arasdirma yapdım, Öyle abuk subuk hic bir şeyle karşılaşmadım, Abdestsiz hic gezmedim ,Vakit geldiğinde nerdeysem orda namazımı kıldım, Hic bir zaman aklima korku gelmedi zaten bu tılsım filan Insanın korkmasindan kaynaklanan Pisikolojik bir şeydir, Zaten Mezar Türbe gibi yerlerdede hic arasdirma yapmadım ziyaret ederim, Eger birde burada yatan müslümansa der ruhuna bir fatiha okurum ,O kadar,

tuarec

Super Moderatör
Önce 7 muhur sonra 14 muhur sonrada 21 muhur sansımıza ne cıkar wolcan zaten masonların ustat seviyesindeki kişidir wolcan adının ebced degeri 78 olup 78 e mutlak hakimiyet sahibidir davut yıldızı hayat agacı alemler 18 ajemle baglantısı olan woıcan isim degil bir sıfattır hedefe yaklastıgın zaman tılsım calısmaya baslar eger tılsım sizi erkilemiyorsa bunun sebebi degisik olabilir

drapeta

Kullanıcı
Arkadaşlar Öyle tılsım filan bana göre Fasa fiso, 1974 yilindan bu yana dağlarda ovalarda her yerde arasdirma yapdım, Öyle abuk subuk hic bir şeyle karşılaşmadım, Abdestsiz hic gezmedim ,Vakit geldiğinde nerdeysem orda namazımı kıldım, Hic bir zaman aklima korku gelmedi zaten bu tılsım filan Insanın korkmasindan kaynaklanan Pisikolojik bir şeydir, Zaten Mezar Türbe gibi yerlerdede hic arasdirma yapmadım ziyaret ederim, Eger birde burada yatan müslümansa der ruhuna bir fatiha okurum ,O kadar,
selam balkaya usta valla tılsım olayına fasa fiso demene cok şaşaırdım bu işi koşturan ama gercekten koşturan öle dağ bayır boş beleş gezerek değil işin ilmini hakkını vererek koşturan herkez muhakkak hayatında bir defeda olsa tılsım olayını yaşamıştır haa milyonda bir denk gelir tılsımsız bir definecilik yaşamı gecsin.. o kadar olay yaşadımki tılsımla alakalı anlatsam sayfalar sığmaz haa uğraştmmı hayır hissttiğim yeri ölece bırakıp uzaklaştım.. wolcan olayındaki tılsmlar ki bu tecrube edilmiştir önce devreye giren seni soğutmak uzaklaştırmak inancını kırmak olmaadımı devammı ediyorsun olayın üstüne zaten hangi bölgedeysen oraya özel yapılmış tılsımlar var örneğim akrep gibi yılan gibi kertenkele gibi kapı die getirip senin dikkatini ceken kayada bu 3 sürüngenden birinin resmi o kapının bir yerlerderinde oluyor malzemeye ulaşsan bile kapıdaki hangi srüngenin resmi varsa o içerdeki malzeme o hayvan gibi gözüküyor sana ve sana zarar vermiyor deniz kıyısında 9olduğu içinde doğruca denize atlıyorlar suya düşen kayboluyor.. olurda denk gelirsenin tecrube olsun die anlattım saygılar.. küçük bir dip not (çalıştığın doğru ise tılsımla karşılaşırsın değilse kazar durursun =)))

tuarec

Super Moderatör
@ drepeta ustam ermeni göçü sırasında veya savaş surgun zamanları dışında yapılan gömülerin tılsımsız olacagına inanmam tılsımsız olsada gömenin gözü içinde olsa gene bir sahiplenme olayı olacaktır iddialı olacak ama tılsım dedigimiz 5 satırlık bir yazıyı 17 kez okumaktır bazende 14 kez okumaktır bazende 15 kez okumaktır bazende 40 ez okumaktır çözmek ise x+1 kadar o duayı okumaktır ama okumak şartları agır musluman okusa olmaz
epstein olaylarını herkes duydu baal diye bir şeye tapıyorlar baal yeni model bir şeymi hayır eskiden beri vardı öküz suratlı bir demon işte eşkiye gömülerini bu demona ve benzeri demonlara teslim etmiş hep derim eşkiya yeri ve gögü baglamış yani yerin metafizk görevlileri ile gökyüzünün metafizik varlıklarını beraber kullanmışlar gögün 7 katı diye 7 gezegeni kullanmışlar yer içinde yerin 7 kattaki görevlilerini kullanışlar eşkiyanın bazı yapıtları 7 kat olması bundandır ikisini topladıgımızda 14 yapar bu toplama 21 gider 21 gidişi yazarsam olmaz ne bileyim işte esti yazdım işte nasibi olan yararlanır inşallah yedi kule zindanları kutret kale 7 kattır gibi

Son düzenleme:

drapeta

Kullanıcı
@ drepeta ustam ermeni göçü sırasında veya savaş surgun zamanları dışında yapılan gömülerin tılsımsız olacagına inanmam tılsımsız olsada gömenin gözü içinde olsa gene bir sahiplenme olayı olacaktır iddialı olacak ama tılsım dedigimiz 5 satırlık bir yazıyı 17 kez okumaktır bazende 14 kez okumaktır bazende 15 kez okumaktır bazende 40 ez okumaktır çözmek ise x+1 kadar o duayı okumaktır ama okumak şartları agır musluman okusa olmaz
epstein olaylarını herkes duydu baal diye bir şeye tapıyorlar baal yeni model bir şeymi hayır eskiden beri vardı öküz suratlı bir demon işte eşkiye gömülerini bu demona ve benzeri demonlara teslim etmiş hep derim eşkiya yeri ve gögü baglamış yani yerin metafizk görevlileri ile gökyüzünün metafizik varlıklarını beraber kullanmışlar gögün 7 katı diye 7 gezegeni kullanmışlar yer içinde yerin 7 kattaki görevlilerini kullanışlar eşkiyanın bazı yapıtları 7 kat olması bundandır ikisini topladıgımızda 14 yapar bu toplama 21 gider 21 gidişi yazarsam olmaz ne bileyim işte esti yazdım işte nasibi olan yararlanır inşallah yedi kule zindanları kutret kale 7 kattır gibi
tuarec ustam selamlar.. söylemlerine kesinlikle katılıyorum, eşkiyanın tılsım gücünü anlayabilmek adına şöyle bir yazı var, hazreti isa nın çarmıha gerildiği yerde zamanla bir ağaç büyüyür ve bu ağaç çam sakızı gibi bir sakız salgılıyor ordaki papazlardan biri bu sakızı işlemeye başlıyor ve mum yapıp yaktığında civardaki 3beş kilometere civardaki ne kadar 3 harfli varsa mumun kokusuna geldiklerini ve mumu yakana biat ettiklerini söylerler bu mumdan faydalanan wolcan çağırdığı her bölgeye 3 farflileri secer buraya ebiyen bırakırdı =) kısa bir bilgi işte öle esti yazdım =)

tuarec

Super Moderatör
tuarec ustam selamlar.. söylemlerine kesinlikle katılıyorum, eşkiyanın tılsım gücünü anlayabilmek adına şöyle bir yazı var, hazreti isa nın çarmıha gerildiği yerde zamanla bir ağaç büyüyür ve bu ağaç çam sakızı gibi bir sakız salgılıyor ordaki papazlardan biri bu sakızı işlemeye başlıyor ve mum yapıp yaktığında civardaki 3beş kilometere civardaki ne kadar 3 harfli varsa mumun kokusuna geldiklerini ve mumu yakana biat ettiklerini söylerler bu mumdan faydalanan wolcan çağırdığı her bölgeye 3 farflileri secer buraya ebiyen bırakırdı =) kısa bir bilgi işte öle esti yazdım =)
kayın agaçı diye biliyorum

drapeta

Kullanıcı
kayın agaçı diye biliyorum
olabilir ne ağacı olduğunu bilmiyorum kayın ağaçlarının çok gizemli çok ilahi bir ağaç olduğunu biliyorum efsaneleri olan bir ağaç mantıklı yani kayın ağacı olması.. birde madem konu açıldı kısa bir olay anlatıp fikrini almak istiyorum senin ustam.. düz bir duvar kayalık düz vaziyette gidiyor yüksekliği yaklaşık 3 dört metre bu duvarın bir bölümüne evdeki ocakları düşün yada şömine bacası düşün ateşin yandığı yere 3 masamak yapmış biri 10cm genişliğinde ortadaki 20 cm 3cü basabak ise 10 cm burdan ölcü aldık yaklaşık10 onbeş metre ilerisinde araştırmaları yoğunlaştırdık yaklaşık 1bucuk metre aşşada kireç kayasına oyma bir kuyu cıktı ağzı açık içi toprak dolu toprak kısmı almaya başlayınca yarım metre sonra horasan cıktı önüme kuyunun içine horasan dökerek kapamış ama böyle düz dökmemiş sanki bir yöne doğru akmış akıntı vermiş gibi neyse boşalttım biraz daha toprak bitti tamemen akıntı verdiği horasanda birri buraya kadar hiç bir sorun yok hiç bir rahatsızlık yokhorasanın tam bitiği yere menivelayı vurunca delik acıldı ışığı tutduğumda ise içi toprak dolu bir mağara gördüm işte tam bu esnadan sonra filim başladı ben kuyunun içinde olduğum için dışarıyı duymuyorum ama yukardakilere baktığımda hepsinin yüzünde bir korku gördüm sorduğumda ise bana bişey yok devam et dediler ama her gecen dkka yüzleri,ndeki korku dahada derinleşmeye başladığını gördüm yukarı cıktım bana ormanda birilerinini olduğnu etrafımızda bişeyin gezdiğini söylerdiğer dinledim sesi ama hiç bir şey yok sonra tekrar indim kuyuya bunlar yine aynı tekrar cıktım arkadaşımı yolladım aşşa ne zaman o tünele doğru yönelsek sesler gelmeye başlıyor kuyudan cıkınca duruyor sanki etrafımızda bişey geziyor ayak sesleri duyuluyor şöle düşün 10 kişinin arka arkaya durup ormanda bizim etrafımızda hızlı şekilde dönüyorlar hemen kuyuyu geri kapadım ordan uzaklaştık buna bir çözüm bulma şansımız varjmı hala nlattığım gibi duruyor burası cesaret edip acamadım ki zaten açmamda çünki başa cıkacağım olaylar değil hissttiğim an kacarım =) arkasına bakan namertir=)

Üst Alt