Yer hakkında bilgi

cankibay

Kullanıcı
Selamün aleyküm abilerim aranıza yeni katıldım işten güçten fırsat bulupta yazamadım en kısa sürede tanışırız inşallah benim evimin yakınlarinda kayalıklarda böyle biryer var içerisinde boşluk olduğunu tahmin ediyoruz ama emin değiliz. Daha aşağısında el işareti ile gosterdigi yerlerde var yakın zamanda resim olarak çekip onlarida ekleyecegim yazı içerisine yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG-20260504-WA0021.jpg
    IMG-20260504-WA0021.jpg
    585.5 KB · Görüntüleme: 17

Keban23

Kullanıcı
Bı mahsen algısı var sanki 2 noktada yapıştırma var bence uğraş boşluk tesbiti yap kolay gelsin

cankibay

Kullanıcı
Bu kafaya benzer taş önce ki görselde ki yerin bu 50 MT kadar yukarısında

Ekli dosyalar

• IMG-20260512-WA0023.jpg
    IMG-20260512-WA0023.jpg
    241.1 KB · Görüntüleme: 15

TimuR964

Super Moderatör
aleykümselam hoş geldiniz yeni yuvanız hayırlı mubarek olsun bende hala yerleşmeye çalışıyorum zor iş nakletmek kamyonla mal hepsi kalıcılar yıldızla işaretldiğim yeri önce cihazla onaylayın umarım kısmetin ordadır .*ALLAH*IMG-20260504-WA0021.jpg

tuarec

Vip Üye
cografi şartlar zor olsada zirveye yakın ulaşılabilecek noktalar mevcut beyaz renkli harflerin yani araştırmaya deger bir yer rasgele yılan ve kaplunbaga var ne yapa et kaplunbagaya ulaş c1.jpg

cankibay

Kullanıcı
aleykümselam hoş geldiniz yeni yuvanız hayırlı mubarek olsun bende hala yerleşmeye çalışıyorum zor iş nakletmek kamyonla mal hepsi kalıcılar yıldızla işaretldiğim yeri önce cihazla onaylayın umarım kısmetin ordadır .*ALLAH*Ekli dosyayı görüntüle 64134
Bunu dikkate alicam daha önce makine getirdik tam ortanın en üstünden altta boşluk olduğu görülüyor baya bı bosluk var hemde işleme koyamadik hala duruyor yine de emin olmak istedim umarım herşey gönlümuzce olur

cankibay

Kullanıcı
cografi şartlar zor olsada zirveye yakın ulaşılabilecek noktalar mevcut beyaz renkli harflerin yani araştırmaya deger bir yer rasgele yılan ve kaplunbaga var ne yapa et kaplunbagaya ulaş Ekli dosyayı görüntüle 64135
Beyaz olan zirve tarafından cihaz ile baktık altı boş ama nerden gireriz onu kesinleştiremedik çünkü tuzakta olabilir diye tahmin ediyoruz bakalım nasipte var ise inşallah

Kader25

[ Küllî minhu.]
Admin
Bunu dikkate alicam daha önce makine getirdik tam ortanın en üstünden altta boşluk olduğu görülüyor baya bı bosluk var hemde işleme koyamadik hala duruyor yine de emin olmak istedim umarım herşey gönlümuzce olur
Makina dediğiniz nedir?
Bu makina.ile kayaligin üzerinde dolastiginizda size aşağıda boşluk mu gösterdi?

Üst Alt