Bunları geriden de görüntülesen iyi olurdu.Arkadaşlar üzerinde 4 yapraklı yonca olan denize sıfır bir koltuk var hemen yakınlarında büyük kayanın üzerine çizilmiş yılan var yorumlayabilirmisiniz
Hocam video var koltuğun geriden yok ama yılan figürüne giden video varBunları geriden de görüntülesen iyi olurdu.
Selamün aleyküm öncelikle mekana hoş geldiniz
Arkadaşım yilan isaretinden başlarsak cevrede yol veya dereyl anlatır cevrede köprü varmıdır fotoğrafiniz videodan alınmış Kendi cektiginiz fotoğraf yokmu cevre fotoğrafı istiyoruz sonra dört yapraklu Yonca işareti aslinda haç işareti dir buraninda çevre fotoğrafları istiyoruz yonlerini belurtin ustalarım çoğunlukla tek fotoğraf abyorum yapmıyor bilgilerinize teşekkür ediyorum
Aleyküm selam hocam buyrun videosu linkteSelamün aleyküm öncelikle mekana hoş geldiniz
Arkadaşım yilan isaretinden başlarsak cevrede yol veya dereyl anlatır cevrede köprü varmıdır fotoğrafiniz videodan alınmış Kendi cektiginiz fotoğraf yokmu cevre fotoğrafı istiyoruz sonra dört yapraklu Yonca işareti aslinda haç işareti dir buraninda çevre fotoğrafları istiyoruz yonlerini belurtin ustalarım çoğunlukla tek fotoğraf abyorum yapmıyor bilgilerinize teşekkür ediyorum
Yarın tekrar gideceğim bol bol resim çekip paylaşım yapıcam hocam teşekkür ederimResim ve sunum sıfır video açılmıyor gerekenleri yaparsanız faydanıza olacaktır iyi forumlar dilerim
Hakkında hayırlısı olsun inşallahYarın tekrar gideceğim bol bol resim çekip paylaşım yapıcam hocam teşekkür ederim
Sağolun hocamHakkında hayırlısı olsun inşallah