Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çubukla baktılar iki defa ve bı defa makina vurdular boşluk gördüler bunun için kazdım işaret ise 1 metredeyken 5cm oyması olan bi taş çıktı kenarlarında normal taşlar var devam ettim 2.5 metreye kadar indim fakat toprak kalıp kalıp çıkmaya başladı size ne olabilir
Selamın aleyküm yeni bi kazıda yaklaşık 1 mertede küçük oyma bı taş çıktı devam edip 2.5 metreye kadar indim toprakta kalıp kalıp kil gibi tabakalar çıktı aynı zamanda siyah kızıl gibide bı katman çıktı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.