- Katılım
- 5 Şubat 2021
- Mesajlar
- 2,303
- Beğeni
- 6,682
- Puanları
- 113
çay kalmadı oklitle ermenileri araştırıyoruz tarih dersindeyiz çay işi sana kaldıSelam aleyküm Çaya yetiştik mi![]()
çay kalmadı oklitle ermenileri araştırıyoruz tarih dersindeyiz çay işi sana kaldıSelam aleyküm Çaya yetiştik mi![]()
cayı bilmemde infaza yetiştinSelam aleyküm Çaya yetiştik mi![]()
Kahrolası ermeniler zeki ve ticaret insanları Urartudan kalan dahil bütün mezar ve değerli madenleri onlar çaldılar yüzde yetmişi halen Türkiye sınırları içinde eşkıya serveti de bunlardan gelenlerçay kalmadı oklitle ermenileri araştırıyoruz tarih dersindeyiz çay işi sana kaldı![]()
@Deli Fırat abem cam bardak. Çay içmenin cezasi pardon karademlige yazi yazmanin cezasi ban haberin olsun hemde süresiz yazacaksan tam yaz sonra ben gormedim duymadım haberim yok demeyeyesincayı bilmemde infaza yetiştin![]()
Hayırdır inşallahcayı bilmemde infaza yetiştin![]()
Kıymetli abim isterlerse hızana sürsünler karademlik ve cam bardak olmasa formu zehir ederim onlara@Deli Fırat abem cam bardak. Çay içmenin cezasi pardon jkarademlige yazi yazmanin cezasi ban haberin olsun hemde süresiz yazacaksan tam yaz sonra ben gormedim duymadım haberim yok demeyeyesin![]()
Hayırlı geceler hayırlı cuma lar ALLAH CC rahatlik sağlık sıhhat versin inşallah aminhayırlı geceler ben kaçar
Ne acelen var daha karpuz keseceğizhayırlı geceler ben kaçar
Ne acelen var daha karpuz keseceğiz![]()